Ben Zucker vil ikke have flere affærer

Musikalsk er schlagersangeren Ben Zucker (37) meget succesrig – men han mangler stadig den rigtige partner. “Affærer – det ønsker jeg ikke længere,” siger Zucker i et eksklusivt interview med musikmagasinet “Meine Melodie”. “Jeg vil gerne have mit livs kærlighed nu.” Samtidig understreger han imidlertid, at han ikke direkte ”ser” nogen, men er ”helt afslappet omkring dette emne”.

Ben Zucker er en af ​​de mest succesrige nykommere i den tyske schlagerindustri. Han udgav sit første album (“Na und?!”) i juni 2017. Det andet fulgte i 2019 (“Wer sagt das?!”), og for et par uger siden blev hans nye cd “Jetzt erst recht!” udgivet.

Udløseren for hans ønske om endelig at finde drømmekvinden var coronakrisen, siger Zucker i interviewet. ”Takket være den tvungne pause forårsaget af pandemien begyndte min hoved at kører rundt som en karrusel. Jeg tænkte på spørgsmål som mislykkede forhold eller overdrevne krav til mig selv.”

I interviewet med “Meine Melodie” er Ben Zucker overraskende åben, ellers er han ret tilbageholdende med at give information om sit private liv til offentligheden. Han har en datter fra et tidligere forhold, der er hans stolthed og glæde.

Kilde: Meine Melodie, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse