Ben Zucker: Sådan gik optagelserne til RTL-soapen “Unter Uns”

Ben Zucker får en gæsterolle i RTL-soapen “Unter Uns” – denne nyhed glædede ikke kun hans fans, men også ham selv, for han er en stor fan af serien. Det må være en fantastisk følelse at spille en rolle i den selv. En insider, som var med under optagelserne, fortæller nu til Schlager.de om en helt forandret Ben Zucker under optagelserne…

“Han virkede træt og slap. Mens alle i den store optagelseshal var i godt humør og havde det sjovt, trak Ben sig tilbage med en cigaret og virkede ret trist. Jeg ved ikke, hvad der var galt med ham, men han så ikke særlig glad ud” – fortæller en insider til Schlager.de om Ben Zucker på settet til “Unter Uns”. Schlager-stjernen var meget glad for tilbuddet om at medvirke i RTL-serien, som han afslørede til magasinet “Neue Post”: “Jeg har nok set serien i over 25 år.” Han var en stor fan af skuespillerinden Isabell Hertel (hun spiller Ute Kiefer), og nu fik han endelig lov til at møde hende – som kollega. Så hvorfor var Ben så ked af det under optagelserne?

Insideren kan ikke få det til at give mening: “Ben havde også en ledsager med, men de udvekslede ikke et ord med hinanden. De blev endda fotograferet – og selv da de lagde mærke til det, ændrede intet sig. Måske er Ben ved at udklække noget og ville bare ikke gå glip af fotograferingen på grund af det. Det er forståeligt, hvis han har glædet sig til det så længe.” Det vides ikke, om han er blevet syg, eller om hans travle program er ved at gå ham på. Tv-optrædener, livekoncerter, fitnesscenter … Ben Zucker er kun et menneske. Vi håber, at han alligevel havde det sjovt på settet og ser frem til “Unter Uns”-udsendelserne den 27. og 28. november 2023.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse