Ben Zucker: Ondskabsfuldt kærlighedsforræderi!

Ben Zucker er forbløffet. Han har angiveligt ødelagt en intetanende kvindes verden. I den forbindelse faldt hun for en kriminel. Ben taler med “Schöne Woche” om kærlighedens svigt. Så slemt er han blevet snydt!

En frygtelig tragedie

Ben Zucker ryster trist på hovedet, når han tænker på offeret: Heidi K. modtog en besked via TikTok fra en ukendt person, der påstod at være Ben Zucker. Hendes forelskelse! Hun blev forelsket i ham, gik fra sin mand og overførte mere end 43.000 euro til den falske Ben for at være sammen med ham. Det kom aldrig til et møde! Fordi Heidi blev offer for “love scamming” – en moderne form for ægteskabssvindel – og gik til politiet.

Ben Zucker: “Jeg var chokeret”.

Da Ben hørte om sin fans skæbne, var han næsten i tårer: “Jeg blev chokeret og spurgte mig selv, hvordan en person kan leve med at lade som om han er en anden og dermed bevidst spille med andres følelser?” Ben Zucker har aldrig taget kontakt med offeret. “Det ville have krævet for meget af mig, og jeg tror heller ikke, at det ville gøre offeret godt.” Men hans musik er en stor trøst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse