Ben Zucker med choknyhed: Han er blevet inficeret med Corona

Foto: MDR/Stephan Flad

Nu er det også kommet til ham! Ben Zucker henvender sig til sine fans med denne chokbesked: Han er testet positivt med Coronavirus.

Hans tredje album udgives på fredag men for nylig kontaktede Ben Zucker (37) sine fans med en trist Instagram-besked:

Hans planlagte digitale koncert, som skulle finde sted den 29. marts, måtte aflyses, fordi et af hans team medlemmer var blevet testede positivt for Corona. Nu den næste dårlige nyhed: Ben Zucker er nu også blevet testet positivt for Corona.

Nu skal den 38-årige forblive i karantæne, og det, skønt hans tredje album frigives på fredag, og han faktisk ville være på adskillige salgsfremmende datoer i de næste to uger. Men der kommer intet ud af det nu.

I sidste ende fik det ham også

På Instagram dirigerer sangeren ordet til sine fans i en videobesked og meddeler de dårlige nyheder: “Desværre har jeg ikke så gode nyheder til dig!”

Derefter fortæller Zucker først om sin digitale koncert, som han måtte aflyse, fordi nogen fra hans team var testet positivt for Corona. Hele bandet gik derefter i karantæne.

Det var næsten forbi nu, men så kom chokket: “Nu, i slutningen af ​​karantænen, fangede det mig også,” rapporterer Zucker bange. Hans fans behøver dog ikke bekymre sig for meget: “Jeg har det godt indtil videre, gudskelov, jeg har kun milde forkølelsessymptomer …

Jeg håber meget, at det forbliver sådan. Jeg fik faktisk kun det positive testresultat i slutningen af ​​min karantæneperiode, i begyndelsen lavede jeg en quick test næsten hver dag, som altid var negativ – så tænkte jeg, nu kan der ikke komme mere. Men så ville jeg lave endnu en test i slutningen og var chokeret over, at den var positiv,” rapporterer den 38-årige.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ben Zucker (@ben_zucker_musik)

Han regner med sine fans

Det betyder dog, at han ikke kan holde sine mange promo-aftaler på tv og radiostationer til sit nye album, der udgives på fredag. Zucker forbliver selvsikker: ”Jeg vil naturligvis forblive i karantæne indtil videre. Det ændrer ikke noget ved min albumudgivelse …

Jeg ser frem til det album, som jeg har arbejdet så hårdt på, og jeg håber bare, at den nye musik vil bringe glæde ikke kun til mig, men også til mine fans i en svær tid for mig, for en ting er klart: Jeg vil gerne være derude nu og promovere albummet med al min magt.  Desværre fungerer det ikke nu, men jeg regner med min Zuckerbande! “

Og det kan han bestemt også gøre. Sangeren vil alle kompensere for datoerne. Fordi ifølge albumtitlen “Jetzt erst recht!” er at opgive ikke en mulighed.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse