Ben Zucker: Jeg har siddet i fængsel

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Hele sandheden om hans vilde fortid – Udadtil ser Ben Zucker (37) ud som en hård fyr. Og faktisk har han allerede meget i bagagen.

Hvorfor han endda måtte i fængsel og hele sandheden om sin vilde fortid, afslører han udelukkende for schlager,de i et interview med Schöne Woche.

Du er synligt slank. Hvor meget har du tabt dig?

“Jeg tror, ​​jeg startede ved 95 Kilo og derefter gik til 78 Kilo. Jeg tabte 17 Kilo. I lang tid havde jeg en usund kost og drak for meget alkohol. På et tidspunkt bemærkede jeg: ‘Dette er ikke godt for mig.’ Derefter ændrede jeg min diæt, stoppede med at drikke og gik 10.000 skridt hver dag. Det virkede.”

Puh, har du nogensinde “gennemgået helvede” før?

”Jeg sad en gang i fængsel (Siger Ben grinende). Det var for tyve år siden. Jeg var omkring 21 og havde et skænderi med min værelseskammerat på det tidspunkt – så gik han til en kebab butik med en blødende næse, og de hentede straks politiet og anholdte mig.”

Hvordan gik det så?

“Jeg kunne ikke betale den bøde, jeg fik – og ville heller ikke låne til den. Så min mor kørte mig i fængsel. Jeg sad der i ti dage og var meget trist.”

Hvordan går det med kærligheden? Er du taget?

“Ingen. Alt er i øjeblikket lukket, og før det var jeg altid på farten. Det er den klassiske undskyldning, men i mit tilfælde er den virkelig. Jeg leder heller ikke, men hvis den rigtige kommer, ser jeg frem til et langsigtet forhold.”

Hvordan skulle den perfekte kvinde være for dig?

”Det vigtigste, der interesserer mig, er hendes karakter. Hvis hun medbringer en meget flot, sund dosis humor, er jeg hurtig til at være begejstret. Og når hun også er en uafhængig personlighed, der kan grine af sig selv, finder jeg det endnu mere attraktivt. Så er jeg hurtig til at blive charmeret. (ler Ben)”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse