Ben Zucker husker et pinligt øjeblik på scenen

Ben Zucker fejrer sit femårs jubilæum i år, og ud over flere tv-shows har der allerede været flere turnéer og optrædener foran en meget stor kulisse. Den erfarne sanger rocker alle scener, men ved en forestilling glemte han for en gangs skyld teksten – til en sang af Heinz Rudolf Kuntz!

Ben Zucker: Fejl foran 9.000 tilskuere

I et interview med “Schlager Radio” fortæller Ben Zucker om det pinlige øjeblik på scenen. Da han ville fremføre sin version af Heinz Rudolf Kunze’s klassiker “Dein ist mein ganzes Herz”, blev han forvirret.

“Jeg havde ikke rigtig styr på versene, for at være ærlig,” indrømmer Ben. På trods af et snydeark “ødelagde han nummeret fuldstændigt”, og foran 9.000 tilskuere på en schlageraften. Men Ben har lært af det, som han afslører: “Det var en stor lærestreg for mig personligt. Jeg synes også, at det var noget lort for mine fans. Det var bare dumt og pinligt.”

Ben Zucker har lært af det

For at undgå en sådan fejltagelse ønsker han derfor ikke at gå på scenen uforberedt igen. Selv om han er tydeligt flov over denne handling, vil hans fans helt sikkert have taget det med humor. Alle, der har set Ben Zucker live, ved, at han og hans band altid giver alt, hvad de kan. Og han er altid god for en overraskelse. For nylig afspillede Ben Zucker en stemmebesked fra Jana Ina Zarrella specielt til en brasiliansk fan.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse