Ben Zucker: „Helene Fischer er så beskeden“

Foto: MDR/Stephan Flad

Næppe nogen får chancen for at lære en stjerne som Helene Fischer at kende privat. Ben Zucker kunne det i 2018, da han fulgte hende på hendes turné. I “Volle Kanne” afslører sangeren, hvordan Helene virkelig er!

Ben Zucker er stadig relativt ny i schlagerbranchen. Derfor er det næsten som en anerkendelse, at det var Helene Fischer han fik lov til at ledsage på hendes stadiontur i 2018. For det betød også, at sangeren med den grove stemme lærte Helene at kende privat. Et privilegium, der havde mange overraskelser i vente for Ben. Er den blonde arrogant eller sød som sukker? Fjernt eller jordnær? Sød eller tæve? I et interview med “Volle Kanne” ville præsentator Florian Weiss vide mere – og fik et ærligt svar!

Ærlige ord om Helene Fischer

”Først talte jeg om at støtte hende, men hun var som ‘glem ordet støtte – vi skal lave en dobbeltkoncert’. Hun opmuntrede mig i mit arbejde og gav mig selvtillid”, Ben fortalte begejstret om sin anerkendelse i et interview med “Bunte”. Men hvordan er Helene Fischer nu privat? “Hun er forblevet så beskeden, at du ikke rigtig ville tro det,” siger Ben Zucker i ZDF-programmet.

Andre berømte kolleger er også blæst væk

Ben Zuckers venlige ord burde helt sikkert smigre Helene Fischer! Men han er ikke den eneste, der har noget rart at sige om Schlager-dronningen. Musiker Samu Haber har allerede sagt: “Helene er så sej! Så vellykket, og stadig så flot. Desuden arbejder hun hårdt. Jeg downloadede alle hendes albums, der var på iTunes.”

Til Schweiger mener, at det bringer “et frisk pust ind i den støvede verden af ​​schlager”. Og Robbie Williams (!) Erklærede efter et møde i “Echo” og “Bambi”, at Helene havde en “friskhed og hjertevarme” og også var “meget sexet”. Schlager-kollega Stefanie Hertel beskriver også Helene som “super, super personlig, varm og kollegial”. Med så mange gode komplimenter er det faktisk en skam, at du (sandsynligvis) aldrig vil nyde at lære Helene Fischer personligt at kende …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse