Ben Zucker: Gæsterolle i RTL-soapen “Unter uns”

Den berømte Schillerallee står over for endnu et musikalsk højdepunkt: Den kendte schlagerstjerne Ben Zucker giver snart koncert der. Efter at Maite Kelly besøgte serien “Unter Uns” (og gav serien fantastiske seertal), er Ben nu den næste stjerne, der besøger Schillerallee. Optagelserne er allerede gået i gang, og i en video kan man se Ben, der er fuld af forventning.

Ben Zucker er ikke fremmed i serieverdenen. Han optrådte allerede i “Gute Zeiten, schlechte Zeiten” i slutningen af 2019, men det fik en dramatisk afslutning. Nu kommer der for alvor gang i Schillerallee. For Zucker selv er optagelserne allerede begyndt, men fans må vente til den 27. og 28. november 2023 med at se koncerten.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Unter uns (@unteruns)

Forventningerne til koncerten er store, både blandt fans af “Unter Uns” og tilhængere af Ben Zucker. Koncerten tegner til at blive en uforglemmelig oplevelse. For alle dem, der næsten ikke kan vente, er der mulighed for at se alle afsnit af serien online på RTL+ syv dage i forvejen. Ben Zucker selv er begejstret over muligheden for at optræde i Schillerallee. Han ser frem til tv-eventyret og kan næsten ikke vente med at begejstre sine fans med sin skurrende stemme. Før ham var der allerede nogle velkendte ansigter som gæstestjerner: Patricia og Maite Kelly, Marc Terenzi og Jay Khan med Team 5ünf samt Max Mutzke op til kultbandet Brings fra Köln.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse