Ben Zucker får råd fra mor

Ben Zucker havde sin første tv-optræden sidste år ved “SchlagerCountdown” af Florian Silbereisen. Siden da, er det gået op ad bakke! Det første album, talrige interviews og en fælles tour med Helene Fischer. De to har lige fyldt stadionerne i hele Tyskland. Logisk, når Helene også har mange kvindelige fans. Til NEUE POST, afslører han, at hans mor er den vigtigste kvinde for ham.

Hvad gør din mor Christina speciel?
Ben Zucker: Hun er den mest ærlige og sjoveste jeg kender!

Lytter du stadig hendes råd i dag?
Ben Zucker: Ja, ja. Det er vigtigt for hende, at jeg bliver mig selv. Når hun indser, at jeg tager afsted – hvilket ikke sker – så har hun også en følelse af det. Hun råder mig også til at være forsigtig med kvinder. Hvorfor er mødre dog sådan, griner Ben.

Så du taler åbent med hende om dit kærlighedsliv?
Ben Zucker: Det ville være en løgn, hvis jeg sagde andet. Jeg er afslappet i denne henseende og spiller med åbne kort.

Og din mor Christina er en god rådgiver …
Ben Zucker: Ja, i hvert fald følelsesmæssigt, så vidt angår at være jordnære og værdier. Det er vigtigt for os, at vi altid er der for hinanden og har hinanden, uanset hvad der sker i slutningen af dagen.

Du rejser meget: er der tid til familien?
Ben Zucker: Min familie har prioritet. Vi mødes ugentligt for at lave mad, snakke og opdatere os selv. Vi mødes ofte hos min mor. Vi går sjældent ud. Især nu, da Mama har en kendt søn, bliver det sværere.

Og hvad vil der blive serveret til dig?
Ben Zucker: Jeg elsker kalvekødschnitzel! Men du kan også gøre mig glad med en god del spaghetti.

Hvor stolt er din mor af dig?
Ben Zucker: Meget stolt! Man kan ikke sætte ord på det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse