Ben Zucker: Brændende indsats

Foto: Semmel / Ben Wolf

Ben Zucker er i øjeblikket på bølgen af ​​succes. Først for nylig har han nået førstepladsen på de tyske hitlister med sit album “Jetzt geht noch”, der fortrænger Giovanni Zarrella ganske iskoldt. Der er også en meget speciel sang fra denne cd, som Ben tog høj risiko til.

“Ich weine nicht um Dich” kunne være Ben Zuckers næste hit. I tråd med dette har han nu udgivet en musikvideo, der er utrolig spektakulær. (Kan ses nederst i artiklen) Du kan se flammer, eksplosioner og en meget cool Ben Zucker. Sådan kender du ham. Berlineren har vist eksklusive optagelser af videooptagelsen på Instagram. De brændende, varme flammer steg et par meter bag ham. Sangeren følte bestemt varmen. Optagelserne blev skudt i den legendariske Filmpark i Babelsberg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ben Zucker (@ben_zucker_musik)

Ben Zucker: Modig cykeltur

Den 37-årige satte sig på sin cykel til “RTL – Wir helfen Kindern” og vil gerne dække ruten startende i sin hjemby Ueckermünde (Mecklenburg-Vorpommern) til Halle an der Saale (Sachsen-Anhalt) inden for fem dage . Tro det eller ej, det er næsten 350 kilometer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ben Zucker (@ben_zucker_musik)

Ben Zucker: Han hjælper socialt udsatte familier

For hver kørt kilometer indsamler schlagerstjernen donationer til foreningen “Kahuza e.V.”, som støtter børn og unge fra socialt udsatte familier. Hvis du vil møde Ben på sin cykeltur, skal du vente på ham i de kommende dage på etappe-destinationerne Berlin, Potsdam, Beelitz og Lutherstadt Wittenberg. Incitamentet til enhver donation er nok den bedste doping, ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse