Bedstefar for anden gang

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Efter det blev kendt, at Semino Rossi og hans Gabi har fundet hinanden igen efter to års adskillelse, er der nu endnu flere gode nyheder. Han er blevet bedstefar for anden gang!

Som “BILD” beretter, siges stjernen at være blevet bedstefar for anden gang den 1. marts. Og det er præcis, hvad Semino Rossi personligt bekræftede i et Instagram-opslag:

“Vores datter Laura fødte en yndig lille pige. Hendes bror Leonhard og hele familien er meget glade for deres lillesøster Sofia.” meddeler Semino. Hvilken smuk nyhed.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Semino Rossi (@seminorossioffiziell)

Semino Rossi: Dobbelt grund til at være glad

Passende nok har Semino Rossis mor, Esther, også fødselsdag den 1. marts. Ifølge “BILD” skal hun have fejret sin 87-års fødselsdag i Argentina i år. Lille Sofia gør hende nu endda til oldemor til fem.

I slutningen af ​​maj vil der være endnu en grund til at fejre. For så fylder Semino 60 år. Ifølge “vip.de” afslørede Semino, at han gerne vil fejre dette på en familie hyggelig måde og kun med sine nærmeste venner:

“Jeg planlægger ikke en stor fest. Jeg ønsker kun at være sund, og jeg er glad for hver fødselsdag, jeg kan fejre. Hvert nyt år i livet er en gave. Du er så gammel, som du føler dig. Jeg føler mig ikke som 60!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse