Beatrice, Helene & Co: Så sexet kan schlager være!

Det er ikke musikken alene, der gør vores schlagersangere til stjerner, eller til dem de er. Foruden stemmen er de kvindelige kurver og deres udseende vigtigere. Foruden en frodig barm, kan de mandlige schlager fans nyde en fast bagdel.

Vanessa Mai og hendes bag

Skjule? Det behøver den 26 årige ikke! Hendes fans kan lide det: “Smuk numse” eller “usandsynlig smuk” var kun to af kommentarerne under et billede af sangerinden på Instagram. Fra genert pige til forsanger i bandet “Wolkenfrie”, har Vanessa Mai gennem årene udviklet sig til en kvinde, der gerne viser, hvad hun har: Ved hendes Regenbogen Tour, hvor hun var udsat for et grimt uheld, viser hun nu en krop der er veltrænet.

Dronningen og hendes balder

Helene Fischer er den ubestridte nummer 1 på schlager himlen. For priser og awards kan den 33 årige næppe undgå. Men alligevel vokser hendes fanskare. Guld stemme, men også hendes levende krop. Men det kommer ikke fra et sted:Til hendes Arena Tour træner den russik fødte dag og nat. Resultatet kan ses især på hendes balder.…

Michelle og hendes sexede balder

At Michelle er meget åben om hendes krop, er ikke nogen hemmelighed: Allerede i 2006viste den kun 1,56 meter skønhed sig nøgen i Playboy. Allerede i 2001 havde hun fået forstørret og strammet sine bryster. I sine musikvideoer viser hun gerne hvad hun har. Når man hører hendes alder, tror man det ikke: Med 46 år har Michelle i den sidste tid vist hvor sexet hun er og bryder mange Tabu!

Beatrice og hendes glitrende bagdel

Beatrice er kendt for sine fine kurver og viser gerne hvad hun har. Selv om Schweizerinden indimellem får vrede kommentar, står hun ved sin krop.

I maj udsendelsen fra “Willkommen bei Carmen Nebel”, præsenterede Beatrice ikke kun 2 hits fra sit album “Wohlfühlgarantie”, men også sine varme kurver! Navnlig tog hendes glitrende bagdel sig godt ud i showet.

Mia og hendes succes´ hemmelighed

Mia Julia er formentlig den mest succesfulde partysangerinde i det tysktalende område. hun startede som pornostjerne, skabte sig et navn som “Mia Magma”. Da hun gik på “pension” fra film verdenen, fejrede hun i 2013 sit store scene comeback, som sangerinde. Hendes hits “Oh Baby”, “Mallorca, da bin ich daheim” og “M.I.A Meine Gang” bliver spillet til enhver fest.

En ting har ikke ændret sig: Hendes krop er  stadig en vigtig del af hendes shows, også selv om nøgenhed på Ballermann er blevet forbudt.

Kilde: Schlager.de