Natalie Lament – en Schlagerstjerne.

Promotion.
Enkelt eller dobbelt ? Man kan godt have begge dele siger 20 årige Schlager Stjerne Natalie Lament. Den temperamentsfulde sanger sørger for at man kan glæde sig dobbelt. Og man behøver ikke at vente længe. For i foråret 2017 bebudede hun at hun ville udgive 2 Albums på et år. I Januar kom hendes “Schlager mit Herz“, og i Maj kom “unbestechlich“.

Selv om udgivelsesterminerne for de to Album ligger tæt ved hinanden, er de musikalsk meget forskellige. På “Schlager mit Herz“, finder man ti af de skönneste Hits fra Südtirol af den Italienske sangerinde Betsy, som Natalie har lavet en ny fortolkning af, men har stadigvæk bibeholdt en høj genkendelsesværdi. Fordi at Betsy-repertorierne med de talrige sang konkurrancer blev vundet, har det gjort at Millioner kender konceptet. ved Albummet “Unbestechlich”, vejer der sig en anden musikalsk vind igennem rummene. Nogle gange mildere, nogle gange vildere. Her er det ren Natalie. Her lige før udgivelsen af Albummet, kommer singlen “Wo warst Du“. Sangen er ikke kun en forvarsel, og velkommen gave til sine fans, men også en nyhed i musikproduktion. Den understreger det succesrige samarbejde med Stefan Pössnicker som er en af de  mest succesrige Musik producenter til den tyske Schlager scene. Indehaveren af Musiklabel “Mania Music”, som har sørget for succes til Andrea Berg, Fantasy, Andreas Gabalier & Tanja Lasch, har netop skrevet sange til Natalie Lament. Som altid med den store efterspørgsel på at levere skræddersyede ting til kunstnerne. Det gælder om at tilpasse den uslebne diamant. Og Natalie er sådan en.

Igennem årene elsker publikum hendes sceneoptrædende med sin følsomme stemme hvor hun laver en ny fortolkning af sange af: Helene Fischer, Andrea Berg & Ute Freudenberg. Natalie forstår at give en god partystemning og lave gåsehud svingende musik til sit publikum. “Schlager giver altid stemning. Og denne musik giver ikke kun glæde til publikum, men også mig. Når jeg står på scenen, fejrer jeg gerne selv med. Ubeskriveligt er det når folk dernede rigtig fejrer med“. Natalie udgav hendes første single i 2013 “Wahres Gesicht”, samt singlen “Unbestechlich” i 2015.

Musikalsk formår Sangerinden at spille på alle registre.Bag denne evne er hårdt arbejde, ambition, dygtighed og motivation. “Musik er simpelthen alt for mig, jeg lever for den, og er opvoksen med den” siger sangerinden der i den sarte alder af fire år skænkede sin stemme til Wittenberger Kirkekor. Med kun seks år begyndte hun at modtage klaverundervisning, senere modtog hun ballet- og danse undervisning og begyndte i en alder af 11 år på vokal træning i sang (sangundervisning). Alt dette foregik uden nogen form for tvang. “Jeg havde altid lyst til det“- “Idag vil jeg det hele endnu mere end dengang” – siger den kun 20 årige sangerinde.

Hun tænker nogen gange tilbage på hendes fjernsynsoptrædende 2002 på ARD – dengang ved Michael Schanze (Kinderquatsch) i Hansa-Park i Sierksdorf (Schleswig-Holstein). Jeg så altid fjernsyn derhjemme, og ville altid være med. Så min far og mor havde på en eller anden måde tilmeldt mig, kunne Natalie huske. Dengang kun at være seks år gammel, gjorde at hun tilhørte de børn der sammen med en Stjerne måtte synge duett på TV. Egentlig skulle hun have sunget sammen med Nena, men så kom Kristina Bach til. Blondinen kunne tydeligvis huske hendes optrædende. “Da jeg stod på scenen sagde hun meget venligt til mig: Hvad så lille mus, skal jeg holde din hånd ? “. Det var dog ikke nødvendig. Så snart jeg står på scenen, forsvinder lampefeberen og spændingen.

Scenen er hendes liv, og dem der ønsker at opleve livet, er i bedste hænder sammen med Natalie. Næste år kan man buke hendes Live-program, som er et repertoire af Folkelig musik og Schlager til ubekante Hits fra den Tyske Charts. Natalie er moderator på Tv stationen Melody nu.

Jeg mødte Natalie ved Schlager Festivallen i Klaffenbach d. 9 & 10 Juni i Chemnitz. Når hun ikke optrådte på scenen dernede, ja så gik hun rundt og interviewede folk til sit TV pogram – Melody. Natalie er et varmt og meget charmerende menneske.

Musik skal ses Live !!!

 

 

Det skal du læse