Beatrice Egli: „Jeg har lært at elske mine kurver“

Et strålende smil, feminine kurver og masser af godt humør. Sådan kender vi Schlager-stjernen Beatrice Egli. I modsætning til mange kolleger fløjter hun efter de påståede “model dimensioner”. Schlager.de har talt med hende.

Hvor får du den selvtillid fra?

“I starten var det ikke så nemt. Jeg har lært at elske mine kurver gennem årene. ”

Hvad gør du på dage, når du ikke har det godt?

“Så forsøger jeg at finde noget i min garderobe, der fjerner denne følelse. Heldigvis er der altid noget at bære, der får mig til at tænke, “Det passer til i dag!” Den bedste styling konsulent er altid den følsomme faktor. ”

Du har en smuk og feminin figur, men nogle gange skal man tage hård kritik. Hvordan håndterer du det?

“Jeg får nogle gange nogle rigtig ubehagelige kommentarer. Men det betyder ikke noget for mig. Jeg finder det vigtigt at se mig selv og elske mig selv som jeg er. Der er kvinder, der kan passe alt og ikke tage et gram på. Det er okay også. Men jeg er ikke sådan. Vi er alle forskellige. Tøjet siger ikke noget om personens karakter. Enhver, der finder lykke med sig selv og sin krop og med hvert gram er fantastisk! At elske dig selv er det bedste, der kan ske for dig. ”

Hvordan opnår du dette?

“Af ting, der er gode for mig. Sport er en af dem. Man må acceptere sig selv, stå foran spejlet og sige med den fulde overbevisning: “Jeg er så god som jeg er!”

Har du nogensinde været på slankekur?

“Én gang i mit liv og aldrig igen! Jeg må have været 16 der. ”

Kilde: Schlager.de