Beatrice Egli: Hemmeligheden bag hendes smil

Foto: Universal-music.de
Foto: Universal-music.de

Hun er tilbage! Schlager-stjernen Beatrice Egli havde taget en pause i flere måneder i Australien. Slappede af, nød solen, fik kendskab til kontinentet med al sin pragt. Nogle gange i campingvognen, nogle gange på hotelværelset. “Jeg havde brug for denne tur efter seks år,” understreger hun. “Det var godt for mig at bare komme ud og få lidt energi.”

Og hun ønsker at fejre sin nye lykke. Med sin nuværende single “Terra Australia”, som hun skrev lokalt. Og det følgende album “Natürlich!”. Beatrice er helt glad! “Rejsen var en rejse til mig selv”, siger hun.

Og har Beatrice forelsket sig i en indfødt i Australien? Hemmeligheden bag hendes smil, mistænkte fans, netop var en ny mand. Men der er stadig fri plads i Beatrices hjerte: “Jeg venter på den rigtige!”

Af panik er der ikke noget spore ved hende! Det schweiziske solskin forbliver roligt: “Jeg tror fast på, at jeg på et tidspunkt vil møde denne mand med hvem jeg kan dele mit liv med.” En der befinder sig godt med hendes stressfulde arbejde. Og er en sand romantiker, fordi: “Jeg kan lide kitsch og solnedgange ligesom store eventyr.” Det lyder som om hun er mere end klar til “Adventure Dream Man” i Australien.

Kilde: Schlager.de