Schlagersangerinden Lorraine overrasker med stemme og karakter

Lorraine
Foto: Lorraine Web

Med Lorraine stiger en ny sol op på Schlager himlen! Den alsidige kunstnerinde fra Oberursel har allerede et navn som skuespiller og musical skuespiller, nu er hendes imponerende debutalbum “Zufluchtsort” udgivet.

Det er ikke så tit, at en schlager sangerinde med sit debutalbum efterlader sådanne et indtryk, som Lorraine med hendes første værk “Zufluchtsort”. Måske er det fordi, den unge musikerinde fra Oberursel selv skriver næsten alle sine sange. På “Zufluchtsort” er titlerne arrangeret på en særlig måde: “Den første halvdel af albummet er til dans og til sjov, den anden halv del af albummet lader dig drømme”, siger Lorraine.

Lorraine skriver selv sine sange

Lorraines sange stammer fra følelser og personlige oplevelser. Det er det der gør dem specielle på en særlig måde. Ligesom med sangene på hendes album “Zufluchtsort” “Satellit” er til hendes elskede kat Lanzi, som gik til katte himlen efter 17 år. “Wach Endlich auf” er om en stalker, som gjorde Lorraines liv til et sandt mareridt og spredte løgne om hende.

“Jetzt erst recht” og “Verlor´nes Glück”  trækkes fra bitre oplevelser og opmuntre en positivt til at tage livet i egen hånd. Og titelsangen “Zufluchtsort” handler om et meget personligt sted eller mennesker, der giver dig styrke og håb igen og igen.

Alle disse titler finder du på “Zufluchtsort”, som er flotte arrangeret dansenumre eller som berørende ballader  – og gribende udført med Lorraines alsidige stemme. Hvad moderne pop schlager angår, kan nogle schlager kollegaer deltage med Lorraines “Granzenlos Vertraut” og lære en masse. Denne sang har Lorraine skrevet til ingen andre end sin datter.

Stemmen på en alsidig kunstnerinde

At Lorraine er i stand til at præsenterer så sofistikerede sange med et meget personligt præg på hendes debutalbum, er ikke tilfældigt. Tværtimod, kunstnerinden, hvis rigtige navn er Sabrina Klüber, afsluttede sin musikalske og skuespiller uddannelsen på det prestigefyldte Academy of Stage Arts og har allerede hart roller i film og tv.

F.eks. spillede hun med Kostja Ullmann og Eko Fresh i den succesfulde biograf komedie “# Türken und ein Baby”, var at se i Kika serien “Tabaluga Adventskalender” og som stemme i videospillet bestseller “Call af Duty”.

2018 stillede Lorraine med “The dancing queens angalad band” hendes eget Abba show på scenen og er aktuelt i “Musical- und Operetten – Gala” som underholdning i diverse roller i hele Tyskland.

Stærk stemme på scenen

Men power kvinden fortrækker schlager scenen – og derfor giver hun alt, ligesom mange af hendes fans ved den store Berliner Schlager festival “Schlagerolymp”, og ved Mannheimer “La Ola Festival”. Og ved albumets udgivelseskonsert den 12. april 2019 i Gelnhausen. Der så de og hørte en selvsikker schlagersanger med en stærk stemme og stærke sange.

Hendes musik har Lorraine endda selv givet et navn. Da hendes musik og teksterne ikke er typiske schlager, men lyden også besidder lidt musicals elementer, kalder hun sin musik “Schlagerpopsical”, en blanding af schlager, pop og musical. Endnu er Lorraine en schlager døgnflue, det vil hun i de kommende måneder i hvertfald ændre på. Da Lorraines schlager, der er skrevet fra hjertet, garanterer at falde publikum ind.

Mere information om Lorraine finder i på hendes hjemmeside på www.lorraine-music.com, på hendes Facebook side www.facebook.com/lorrainemusicgermany og den officielle instagram profil www.instagram.com/lorraine_music_official

Lorraines Album „Zufluchtsort“ kan i sikre jer  på Amazon

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse