Beatrice Egli: Fra juni vil hun parre schlagerstjerner

Foto: Universal-music.de
Foto: Universal-music.de

For nylig udgav den schweiziske skønhed Beatrice Egli sin nye single “Terra Australia” og rapporterede tilbage fra sin pause. Nu blev det meddelt, at hun snart vil få et show på fjernsynsstationen RTL. Vi har insider nyheder!

Beatrice Egli’s karriere startede hos RTL, da hun i 2013 vandt “Deutschland sucht den Superstar”. Siden da har sangerinden været på toppen af karriere stigen. Med sin musik er hun mere end succesfuld som en skuespillerinde, hun ser godt ud og hun blev også booket som en model til et gym. Og nu vil vi snart se hende med sit eget show.

Beatrice er vært for et kuppelshow på RTL. Formatet hedder “Schlager sucht Liebe” og, som navnet antyder, her søger schlagersangerinder og schlagersangere med kærlighed til livet.

Nu blev det kendt: Den første episode sendes søndag den 16. juni kl 19:05.

Hvilke stjerner er til stede i showet?

Optagelserne til “Schlager sucht Liebe” skete allerede i 2018, men udsendelsen vil snart være ude. Og kandidaterne er ingen fremmede! Blandt andet vil “Mister Italienische Sehnsucht” Oliver Frank være i show. Han vil se efter hans store kærlighed i showet.

Derudover vil humør sanger Tim Toupet være der. Han vil også have en partner, der har fast ståsted i livet med begge ben. En anden kandidat vil være Thomas Reese fra NEON. Han leder efter en partner, der er loyal og ærlig.

Under alle omstændigheder er vi nysgerrige, hvordan Beatrice slår sig som en præsentator!

Kilde: Schlager.de