Florian Silbereisen i kontinuerlig brug: Pas på!

Foto: Jürgens & Partner/D. Beckmann

Florian Silbereisen kaster ind i arbejdet i 2019 og har en enorm travl tidsplan. I weekenden var han tilbage til drømmeskibet foran kameraet. Vi mener: Kære Florian, pas på dig selv!

Florian Silbereisen bliver allround i det tyske medielandskab. Han begyndte sin karriere som moderator, men nu er han også yderst succesfuld som en sanger og tager i 2019 skridtet ind i skuespillerverden. Med så mange planer er en ting klar: Tidsplanen for Florian Silbereisen er tæt-pakket. Men hidtil synes den 37-årige at tage alt med et smil.

Florian Silbereisen fra tv til touren, til “Traumschiff” og tilbage

Fra tv-showet “Alle singen Kaiser” gik Florian Silbereisen direkte i marts på tour med KLUBBB3. I midten af turen var der lidt mere end to ugers pause. Men for Silbereisen var det i løbet af denne tid direkte til optagelsen af det første “Traumschiff” til Costa Rica.

Derefter var del to af touren. Der gav han gåsehud til fans med sin unplugged version af sangen “Ala bin”. Også som sangen hjalp ham i løbet af en “hård tid”, som sangeren sagde højt “TDer Westen” på scenen i Oberhausen. En mulig konklusion: Adskillelsen af Helene Fischer er stadig et spørgsmål for Florian Silbereisen.

Men i modsætning til schlagerdronningen, som i øjeblikket er helt trukket tilbage fra offentligheden, går Silbereisen frem på en anden måde: Han begraver sig i arbejde. Men med al sandsynlighed ville han have gjort det uden adskillelsen.

Efter KLUBBB3 tour: Træt men glad

I begyndelsen af maj, efter afslutningen af touren, sendte entertaineren en tak-video til fans, som viste en meget træt, men glad Florian Silbereisen, som takkede for de store øjeblikke på koncertturen.

Men Florian Silbereisen syntes ikke at have meget tid til pause. I weekenden var han tilbage på vejen til “Traumschiff” og sendte billeder af “høj søen” til fans. Igen med et strålende smil på hans ansigt.

Florian Silbereisen: Så det fortsætter

Og så? Ifølge Jan Smit forventes det nye KLUBBB3 album at ramme markedet til sommer, måske endda i juni. Dette ville også bringe Silbereisen fra “Traumschiff” direkte ind i studiet. Og den 13. juli vil Silbereisen præsentere “Schlager des Sommeres” igen.

Én ting er klart: Skemaet for entertaineren er ekstremt travlt i 2019. Selvfølgelig er fans glade for det, endelig får de se og høre så meget om Florian Silbereisen. Men vi håber også, at moderator, sanger og ny skuespiller imellem finder tilstrækkelig tid til sig selv og ikke ændrer sig selv.

I den forbindelse: Pas på, kære Florian!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse