Ny single: Fra Stefan Mross „Kein Herz für eine Nacht“

Rytmisk raffineret og er udstyret med en skinnende klang, det er den nye single “Kein Herz für eine Nacht” fra Stefan Mross.

Med “Kein Herz für eine Nacht” forbliver Stefan Mross tro og er højtidelig for den 21-06-2019 udkommer jubilæums albummet “30 Jahre – das geht nur mit Musik”. Det ørehængende omkvæd som næsten tvinger dig til at synge med allerede fra første gang du lytter med, og giver god stemning – “Kein Herz für eine Nacht” er en sunget kærlighedserklæring. I omkvædet hedder det “… jeg vil have total lykke tusind gange…” og denne følelse af lykke transportere Stefan Mross på en fantastisk fuld måde ind i sangen. Alex Breitung, Paul Falk, Tim Peters og Alexander Scholz er ansvarlige for denne titel.

Charmerende, alsidig, glad, forfriskende – den egenskab, som man ikke kun tilskrive Stefan Mross, men også den aktuelle single udgivelse “Kein Herz für eine Nacht”. Stefan Mross har længe tilhørt den absolute elite i Schlager- , folkemusik pg underholdnings branchen, og han er en af de populæreste og kendteste Entertainere i genren . Stefan Mross er underholdsvært  – Motoren bag bedste humør, ikke kun på TV “Immer Wieder Sonntags”.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse