Bambi 2017 – Helene modtager sin tredie Bambi.

Bambi 2017.
Helene var med her til aften på Daserste 20.15, hvor hun åbnede festen med “Achterbahn”. En fantastisk musikalsk fremføring. Helene fik sin Bambi som fortjent, og Florian fik nogle flotte ord med på vejen i Helenes tale. “Du er der altid for mig når jeg kommer hjem fra Tour mm., hvorfra du får denne kraft ved jeg ikke, men dejligt at du er der for mig”. Efterfølgende synger Helene”Wenn du Lachelst” sammen med Golden Voices of Gospel.
Helene er et fænomen i vores tid. Hun er den mest succefulde kunstner i EUROPA, med en uforglemmelig karriere og den førende i den Officielle Deutschen Album-Charts. Ved hendes Live koncerter ved hendes Tour 2017/2018 har helene med 45 Degrees, et department af den internationale berømte Cirque du Soleil, lavet et Scene show på et absolut Verdens niveau. Mere end 1 Million Biletter er indtil nu solgt – et tal, som enhver international stjerne skal være heldig for at følge med til. Helenes Album der udkom i Mai i år, har allerede solgt over 1 Million – som det mest succefulde Album år 2017.
For hendes musikalske kunnen modtager hun d. 16. November en Bambi i Kategorien “Musik National”.

 

 

 

 

Helene er den mest succefulde sangerinde i EUROPA. Hendes sange er hymner til hendes fans, og fremstår for hvem/hvad hun er: med en energiladet fremføring af Pop og Schlager meget charmant fremlagt efter en frihed der kommer fra hjertet og giver en kollektivt Lykkelig fornemmelse – sagde Bambi Juryen.
Med mere end 13 Millioner Solgte Albums, Goldene Kamera, 16 Echo, 7 Goldene Henne og 3 Bambier, er hun den der har fået flest udmærkelser i vores tid.
Hjertelig tillykke med endnu en fortjent Ba
mbi, Helene.

Det skal du læse