Backstage bliver Helene Fischer forkælet med ost og champagne

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Helene Fischer fejrer i morgen søndag sit store scene-comeback. Fra klokken 14 optræder Schlagerdronningen ved “SnowpenAir” i Grindelwald. Den schweiziske arrangør har afsløret over for Schlager.de, hvad hun vil spise og drikke backstage.

Endelig er hun tilbage! Efter en pause på måneder vender Helene Fischer tilbage på scenen. Adskillige fans rejser til Grindelwald i Schweiz i weekenden og ser frem til deres idols første liveoptræden i 2022.

Det er en stor ære for arrangøren, at Helene Fischer gør sit store comeback på “SnowpenAir” af alle steder. Vil der være særlig behandling for Helene, der deler scene med Francine Jordi og mange andre musikere på dagen for arrangementet?

Foto: snowpenair.ch

Helene Fischer: Ingen særlige ønsker

Åbenbart ikke! “Som enhver anden kunstner vil Helene Fischer også have fletbrød, ost, champagne og vand,” afslører arrangøren Schlager.de.

Helene har derfor ikke givet udtryk for særlige ekstraønsker. Derudover kommer hun med et følge og et band, lyder det. Fansene kan se frem til en vidunderlig liveoptræden midt i de schweiziske alper.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse