Antonia fra Tyrol, Krümel & Co. fortæller om sexisme hos Ballermann

Ballermann er yderst konkurrencedygtig. Ikke alle får tid på scenen i Bierkönig, Megapark eller andre populære steder. Men hvordan bestemmer de ansvarlige, hvem der må stå på deres scene, og hvem der ikke må? Og ikke altid med helt lovlige midler – det hævder i hvert fald nogle få succesfulde kunstnere nu…

Ballermann: Ferieparadis eller arbejdshelvede?

Er Ballermann sexistisk? Ifølge mange kritikeres mening: Absolut! Det er ikke uden grund, at DJ Robin & Schürzes hit “Layla” har været under kritik i ugevis. På trods af dette, eller måske derfor, blev det for nylig kåret som det “officielle sommerhit 2022”.

Nu rejser kendte Ballermann-sangere sig dog og fortæller om sexisme og klare tilbud på Playa de Palma! Marion Pfaff, bedre kendt som Krümel, hævder i “BILD”: “Ballermannen er sexistisk! Fordi mange er bevidste om deres magt, bliver dette udnyttet mod kunstnere. Jeg kan berette af egen erfaring, og jeg ved: Hvis du ikke følger reglerne, så eksisterer du ikke længere hos Ballermann.”

Marion Pfaff: Mange karrierer er blevet ødelagt

Krümel der igennem VOX-dokumentaren “Goodbye Deutschland! Die Auswanderer” blev kendt, flyttede til Mallorca i 2011 og åbnede sit eget sted “Krümels Stadl” i Paguera. Hun optræder der jævnligt, men også kunstnere som Olaf Henning eller Menderes Bağcı. Musikeren siger: “Jeg var nødt til at lytte til mig selv: ‘Hvis du ikke giver mig et blæs, så spiller jeg ikke din sang’. Eller: ‘Jeg gør dig til en stjerne, hvis du hopper i kassen med mig’.” Hun hævder endda: ”Et konsekvent nej har kostet mange kunstnere deres karriere.”

Marion Pfaff har gentagne gange fremsat adskillige udtalelser de seneste år. Hun talte flere gange om Jens Büchner (†) og hans kone Daniela, så ville hun have den kontroversielle corona-benægter Michael Wendler til en forestilling og få dem fløjet ind. Og i øvrigt poster hun ofte sig selv frit på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Krümel (@kruemel_mallorca_official)

Sexisme er overalt

De seneste fem år har “Mee Too”-debatten opfordret kvinder til at tale åbent om seksuel chikane og ikke finde sig i noget. Men lad os være ærlige: Dette emne er altid aktuelt – i enhver branche, til enhver tid, hvor som helst i verden. desværre. En sag, der nok ikke kun er til stede på Mallorca. “Jeg kender også historier, hvor arrangører har lovet pigerne, at de kun må optræde, hvis de ‘mødes’ med dem,” siger festsangerinde Ina Colada. Musikeren Antonja, tidligere Antonia fra Tyrol, som for nylig fortalte åbent om sin udbrændthed, konstaterer: ”Jeg tror, ​​at for det meste er alt godt med Ballermann. Det handler kun om et par mindre butiksejere.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse