Hun stopper med Schlager

Foto: (C) Globe4Music

Den tidligere schlagersangerinde Antonia Aus Tirol blev kendt med hittet “Anton aus Tirol” med DJ Ötzi. Hun har været i schlagerbranchen i over 20 år og har givet mere end 4.000 optrædener. Men det gider hun ikke mere! Antonia har besluttet at skifte genre og har pludselig fået nok.

I et interview med “BILD” fortæller Antonia om sin nye begyndelse. Årsagen til at stoppe burde være kollegerne. Østrigeren regner med schlagerverdenen: ”Hos Ballermann og i Schlager-branchen møder man kun få ærlige mennesker med rygrad. Schlager musikkens verden er en lumsk sump. Jeg ville ikke drukne i den.”

Ikke et godt ord tilbage til kollegerne

Antonia passer heller ikke godt på sine kolleger. Det gælder blandt andet DJ Ötzi. Ifølge “BILD” mærkede de, der var involveret i hendes første store hit virkelig kritikken af ​​den 41-årige: “Jeg var meget skuffet over, at han alle sagde, at jeg tog fejl, arrogant og mega kompliceret.” Det har nu afgjort sagen.

Antonia vil ikke have mere med det hele at gøre. “Antonia fra Tyrol” er nu “Antonja” – og i stedet for Schlager vil hun fremover lave rockmusik. “Som rocker skal jeg ikke længere veje hvert ord på vægten,” siger Antonia. Tilbage står spørgsmålet, om hun får lige så stor succes som rocker som schlagersangerinde

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER