Anna Ermakova overrasker med debutsinglen “Behind Blue Eyes” og overgår endda Helene Fischer!

Hvem skulle have troet det! – Anna Ermakova er i overhalingsbanen og bringer nogle spændende nyheder frem i lyset. Den talentfulde datter af Boris Becker er for nylig kommet med nogle spændende udmeldinger, og schlagerdronningen Helene Fischer er ikke fremmed for dem. Hendes seneste succes har bragt hende i rampelyset, og offentligheden følger spændt med i, hvilken vej den fremadstormende Anna nu vil gå.

Anna Ermakova præsenterer sig selv med en overraskende vending: Boris Beckers datter, der tidligere var mindre kendt for sine sangfærdigheder, udgav for nylig sin single “Behind Blue Eyes”. Hun har ikke bare taget et uventet skridt i sin karriere, men har endda overhalet schlagerdronningen Helene Fischer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna Ermakova ‍♀️ (@annaermakova1)

Den 23-årige, som allerede har tiltrukket sig opmærksomhed med sin succes i “Let’s Dance”, viser endnu en gang sit alsidige talent. Med den nyligt udgivne coversingle af sangen “Behind Blue Eyes” af det britiske rockband “The Who” beviser Anna Ermakova, at musik er en naturlig passion for hende, som hun nu deler med verden.

Anna Ermakova er mere overbevisende end Helene Fischer: en ny stjerne i musikhorisonten!

Ifølge oplysninger fra “tz” delte Anna Ermakova for nylig en imponerende succeshistorie med sine følgere på sin Instagram-kanal. Blot to dage efter udgivelsen af hendes single havde den tilhørende YouTube-video allerede over 500.000 visninger! Tirsdag den 16. februar nåede tallet endda op på imponerende 960.000.

Selv rekordholderen Helene Fischer kan ikke følge med i denne succes. Samme dag udgav hun en video af “Null auf 100” fra sin “Rausch”-turné, som indtil da kun havde haft 200.000 visninger.

Anna Ermakova blev for nylig konfronteret med betydelig kritik.

Ikke desto mindre kan hun stadig glæde sig over en topplacering på iTunes. I et takkebrev til sine fans sagde hun: “Jeg takker hver og en af jer og kan ikke tro det.” Interessant nok blev hun stærkt kritiseret efter sin optræden i Florian Silbereisens show “Schlagerchampions”, især med hensyn til den påståede brug af playback, men også hendes opførelse da hun blev interviewet af Flori. Men nu har Anna Ermakova på imponerende vis modbevist sine kritikere med sin succes på iTunes.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse