Angela Merkel: Ingen større begivenheder før udgangen af ​​oktober

Foto: PHOENIX/Christian Marquardt

Selv om grænsen er åben næsten for alt, så skal vi Danske- såvel som Tyske Schlager fans stadig væbne os med tålmodighed. Kansler Angela Merkel og forbundsstaterne forbyder større begivenheder indtil i slutningen af ​​oktober – nogle begivenheder er dog ikke berørt.

Kansler Angela Merkel og premierministrene var tidligere enige om, at ingen større begivenheder skulle finde sted før udgangen af ​​august på grund af Coronakrisen.

I henhold til en ny beslutning fra forbundsstaterne og den føderale regering skal forbuddet mod større begivenheder såsom festivaler, landsby, by, gade, vin, skydefestivaler eller tivoli-begivenheder forlænges indtil i slutningen af ​​oktober.

Dette påvirker udtrykkeligt fritidsbegivenheder, hvor kontaktsporing og hygiejneforanstaltninger ikke er mulige.

Dette kan betyde, at schlagerbegivenheder som koncerter op til en bestemt størrelse kunne finde sted under visse betingelser.

Schlager begivenheder påvirket

For andre begivenheder ser det imidlertid sort ud: F.eks. Blev Hamburg Schlagermove flyttet fra 3. og 4. juli til 5. og 6. september. I henhold til den nye beslutning kan denne frist ikke længere blive overholdt.

En fuldstændig aflysning af dette års Schlager-Spektakels i Hamborg er derfor sandsynligt.

Arrangørerne beslutter nu, hvordan det skal se ud af planlagte Schlager-koncerter i september og oktober.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse