Angela Henn – selv en Powerfrue behøver ferie

Kilde: Angela Henn Facebook

Schlager sangerinden Angela Henn havde i 2017 stor succes. Foruden arbejdet med sine forældre, realiserede hun sin drøm – udvidelsen af deres schlager hotel – og den hengiven omsorg fra hendes elskede far, gør at hun stadig fungere på en meget vellykket måde i hendes sang karriere.

Med så mange forpligtelser og opgaver spørger fansne med rette, hvornår den sympatiske power kvinde egentlig tager en velfortjent pause? Dette gjorde hun sammen med hendes store kærlighed Dennis Klak, som aktivt støtter hende i alt og på samme tid er hendes manager. Sammen fløj de på en drømmeferie til Cuba, men det var ikke uden først at sikre plejen af faderen.

Men de, der tror at parret efterlader alle forpligtelser og kun koncertrer sig om sig selv, tager fejl. Selv på ferie, mener Angela Henn at hendes fans skal vide besked og sender ham billeder af sig selv på sin Facebook side. Derudover arbejder hun sammen med sin partner på Cuba, på den kommende single “Auf in die Freiheit”. Med en fotosession til hendes nye titel blev der skabt unikke billeder med hendes drømme kulisse som baggrund.

Angela Henn gav eksklusive billeder til Schlager.de.

Med en kort video hilsen fra Havanna hilser hun sine fans og Schlager.de læsere. I den viser hun tydeligt, at hun sammen med sin pertner, er et absolut drømmepar både privat og erhversmæssigt.

Fremtiden giver lyst til mere!

Vi er helt sikre, at efter den velfortjente ferie, er der energi nok til at Angela Henn med hendes kommende single “Auf in die Freiheit” kan bygge videre på succesen med hendes aktuelle titel “Verliebt, vi venter spændt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse