Andy Borg, Andrea Berg & Co.: Nytårsforsætter for 2023

Hvert år er den 1. januar en fast dato for at komme med nytårsforsætter. Hvad ønsker du at ændre i det nye år? Klassikerne er at dyrke mere sport og spise sundere. men gad vide om disse to også findes blandt vores schlagerstjerner.

Når et nyt år begynder, har man utvivlsomt følelsen af en ny start. Alt kan ændre sig, blive bedre, smukkere og mere succesfuldt. Det er i hvert fald håbet. Om ønskerne og målene går i opfyldelse er en anden sag, men i det mindste skal de gode intentioner ikke fejle! Tab dig et par kilo, spis flere grøntsager og fibre, bliv mere aktiv og dyrk venskaber. Det er ting, som folk ofte gerne vil tage sig for af gode beslutninger i det nye år. Men igen, hvad med vores Schlagerstjerner? Har de også nogle gode nytårsforsæt for det nye år 2023?

Andy Borg er fuldstændig ligeglad med nytårsforsæt

“Vi har ikke haft nogen nytårsforsæt i mindst ti år”, siger Andy Borg til dpa. Årsagen er ganske enkel: Han plejede at tage en masse beslutninger, men intet virkede rigtig.

Andrea Berg ønsker sig mere kærlighed og forståelse

Kollega Andrea Berg har derimod ikke noget egentligt forsæt, men hun har et stort ønske for det nye år 2023: mere kærlighed. “Mere sammenhold i stedet for mod hinanden i verden – det er det, jeg ønsker mig. I det nye år skal vi på trods af alle vanskeligheder og snublesten holde fast i hvert øjeblik og fylde livet med kærlighed”, siger den 56-årige til “BILD”.

Julian David ønsker mindre frygt og flere følelser

Julian David afslørede på Instagram, hvad han ønsker eller har besluttet sig for det nye år 2023. “Lad os love, at vi næste år vil leve hver dag, som om det var vores sidste. Som om intet skræmmer os. Tillad alle følelserne. Det er jeg begyndt at gøre igen i år efter et par år med at undertrykke følelser. Jeg elsker at se alle jeres følelser til koncerter, og jeg lover, at vi lever det i 2023. Sammen.” Han har ret!

Tanja Lasch tager det roligt

Tanja Lasch ser det på samme måde som Andy Borg. Allerede sidste år afslørede hun over for Schlager.de: “Jeg har ikke nogen forsæt. Jeg forsøger at leve sundt og tilbringer meget tid med mine kære. Jeg har dog aldrig sat mig det som et mål for et nyt år.”

Beatrice Egli ønsker at være modig

Hvis det står til Beatrice Egli, så skal du ikke kun beslutte dig for dine gode forsætter i begyndelsen af hvert år, men altid. På Instagram skrev hun, hvad hun håber på i år: “Hej 2023! Jeg ønsker dig et godt, tilfredsstillende og sundt nytår. Nu er den her, den første dag i det nye år. For mange betyder denne dato en ny begyndelse. Hvorfor kun i begyndelsen af året? Sidste år vovede jeg en masse nye ting, tog fuld risiko, pressede mig selv til det yderste og voksede ud over mig selv. Og det er præcis det, jeg ønsker for mig selv og for jer i hele det kommende nye år. Lad os være modige. Lad os altid begynde forfra. Nu og med det samme. Lad os blive ved med at følge vores hjerter og opmuntre hinanden så vidunderligt i det.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse