Andrea Kiewel: Hvad kolleger tænker om “ZDF-Fernsehgarten”- værtinden

Andrea Kiewel er højrøstet, impulsiv og kommer altid i problemer. Mens nogle elsker hende som vært på “ZDF-Fernsehgarten”, har andre længe ønsket sig en afløser. Men hvad siger hendes kolleger egentlig om samarbejdet med den østberlinske kvinde?

Johannes B. Kerner elsker hendes livlige facon

En person, der kender den 57-årige Andrea Kiewel godt og ved, hvad han taler om, er Johannes B. Kerner. De to har i årevis været værter sammen for nytårsfesten ved Brandenburger Tor. I et interview med “DER WESTEN” fortæller han om moderen til to børn og siger:

“Man keder sig aldrig ved siden af Andrea Kiewel. Hvor påskeharen kun har ét Duracell-batteri, har hun tydeligvis to Tesla-batterier tilsluttet. Der er ingen anden udvej. Andrea er så sprudlende, sjov og kvik og har det så sjovt med folk, at det altid er helt utroligt.”

Sikke nogle venlige ord! Og de er helt sikkert som en balsam for sjælen i lyset af alle de fornærmende kommentarer, som hun gang på gang skal håndtere.

“Hun er en stor perle”

Men Johannes B. Kerner er ikke den eneste mand, der kun har varme ord tilovers for Andrea Kiewel. Vincent Gross synes også, at de konstante verbale angreb er onde. Han fortæller til “extratipp.com”: “Hun er en utrolig stor perle og personlighed. Åben, varm, humoristisk, men også direkte. Hun siger, hvad hun mener, og det kan jeg godt lide.”

“Der Bergdoktor”-stjernen Ronja Forcher takkede f.eks. Andrea på Instagram efter sin optræden ved “ZDF-Fernsehgarten”. Den 26-årige skrev: “En stor tak også til Andrea Kiewel, som annoncerede og talte så smukt om mit debutalbum.”

Det er helt sikkert en god følelse at vide, at man har så stor opbakning fra nogle af sine kolleger. Andrea Kiewel er nemlig en stærk kvinde – men de ubehagelige kommentarer går bestemt ikke ubemærket forbi hende …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse