Andrea Kiewel: Hun er kommet under massiv kritik

Billede: ZDF – Sascha Baumann

Andrea Kiewel har skabt stor opsigt i ZDF-Fernsehgarten. Nogle gange er det dårligt annonceringer og ofte hendes meget mærkelige outfits. Men et spørgsmål bragte publikum i kog.

Andrea Kiewel overrasker med et spørgsmål til en af gæsterne i den forrige udgave som var Lutz van der Horst, der gerne vil tage et gaffeltruck-kørekort. Et job, der er uundværligt i mange virksomheder.

Men Andrea Kiewel reagerer nedsættende og spørger: “Ud over mig, fordi jeg elsker stort og tunge udstyr på showet, hvorfor ønsker folk at lære at køre gaffeltruck?” – han måtte først lade spørgsmålet sive ind. Mange tilskuere så også forundrede ud. Hvad er det for et spørgsmål?

Han forbliver rolig og svarer enkelt: ”Det har de brug for til logistikken. Intet fungerer i dag uden gaffeltrucks.” En række kommentarer blev hurtigt samlet på Twitter, bl.a. skriver en bruger: “Åh Kiwi, det var absolut mesterklasse i meningsløse spørgsmål”.

ZDF holder fast i Andrea Kiewel

Værtinden for ZDF-Fernsehgartens kritiseres gentagne gange. Nogle gange begår hun mindre fejl. I en tidligere udgave blev for eksempel en gæst tiltalt på engelsk, selvom han talte tysk. Derudover bliver sangtitler annonceret forkert fra tid til anden. Ikke desto mindre vil seerne helt sikkert tilgive Kiwi for en eller to fejl.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse