Andrea Kiewel: Er det alt for meget for hende?

Billede: ZDF – Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten sæson 2021 begynder. Lige i tide til mors dag, starter Andrea Kiewel den nye sæson og ser virkelig frem til sit tv-comeback. Hun har pendlet mellem Tyskland og Israel i årevis. Værtinden føler sig godt tilpas, da hun har boet i to byer. Bliver pendlingen ikke for meget for hende?

Andrea Kiewel: “Jeg lever det liv, jeg gerne vil have” – Vi kender Andrea Kiewel som en sympatisk, ofte fræk værtinde, der ikke mangler ord. Du ville tro, at denne kvinde aldrig er i dårligt humør. Der er selvfølgelig også dårlige dage i Andrea Kiewels liv, men i et interview afgav hun en ægte kærlighedserklæring til sit liv.

I podcasten ”Aber bitte mit Schlager” afslører hun: ”Jeg tror, ​​jeg forstod og indså relativt tidligt, vågnede og vidste: WOW, jeg lever virkelig det liv, jeg gerne vil leve. Jeg tog en bevidst beslutning, lad os sige det, men den kom også bevidst til mig. Den præsenterede sig for mig som om det var på et sølvfad. Du ved, at alle dem, der er involveret i medierne, vi kunne moderere et utroligt antal begivenheder, gå til fester, det og det … Og jeg er ikke latent doven. Men på et tidspunkt bemærkede jeg, at det at være her, at lære nye ting her – jeg kan godt lide at lære – At stille spørgsmål, høre historier fra andre mennesker, tænke over dem, gør mig meget gladere. Så!

Andrea Kiewel har kun et ønske!

Hun følte sig straks hjemme i Tel Aviv, så hun besluttede at bo i to lande. I et interview fortsætter Andrea Kiewel: ”Og så tænkte jeg på, hvordan jeg kunne klare min livsstil, jeg tabte mig også sindssygt. Jeg lever et helt normalt, lille liv. (…) Jeg gør alt alene – jeg laver mad, jeg lever på en lille fod. Min største lykke, min Gucci / Prada / Chanel er: At have tid! Og leve det liv, som jeg vil leve, det nyder jeg hver dag. Og det er altid min eneste bøn til det evige: Du må ikke ændre noget! I dette meget specifikke tilfælde. Ellers er der meget at ændre. Men i dette meget specifikke tilfælde skal du lade alt være som det er!”

Nu begynder Andrea Kiewels pendling igen

Efter at hun kun tilbragte vinteren i Israel på grund af coronaen, pendler Andrea Kiewel nu igen. ZDF-Fernsehgarten starter søndag, og hun flyver til Frankfurt am Main for dette.

Efter showet går det tilbage til Tel Aviv hver uge. Med livsglæde bliver din frygt for at flyve lidt mere tålelig. Fordi hver flyvetur trækker på Andrea Kiewels nerver. Derfor ser vi så meget mere frem til de nye shows med Kiwi!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse