Andrea Kiewel: 7 hemmeligheder

Billede: ZDF – Sascha Baumann

1. Hun elsker sex

”Jeg startede sent. Og aldrig stoppet siden, ”indrømmer hun.

2. Passion for lingeri

”Jeg bærer dem, fordi jeg føler mig utrolig feminin i blonde trusser med lidt stof. Jeg løber mere ladylike. Jeg bevæger mig anderledes. Ingen ved, hvad jeg har på mig, medmindre jeg deler det med min elskede, “siger” Kiwi “om hendes passion for hot lingeri.

3. Ingen kvinde for en nat

”Jeg kan kalde alle mine elskere ved navn,” siger hun. Fordi hurtige eventyr for kun en nat ikke er noget for hende.

4. Hun ved, hvornår slutningen er nået

Andrea Kiewel er meget tilbageholdende med at huske en af ​​sine kærester. ”Stor, smuk, tidligere soldat, skilt, tre børn,” beskriver hun ham. Da hun mødte ham, var hun i den syvende himmel. “Indtil han begyndte at ønske at indspille pornofilm med mig.” Så spillede hun hurtigt farvelmelodien for ham.

5. Ægteskab med en fremmed? Ikke udelukket!

I programmet “Bryllup ved første øjekast” bliver to mennesker gift, som aldrig har mødt hinanden før. ”Jeg har spekuleret flere hundrede gange på, om jeg ville være med i dette tv-show. Svaret er: ‘Ja, det gør jeg!’, Siger hun. Men i øjeblikket har hun ikke noget behov – for hun er i stabile hænder.

6. Det skal ikke være monogamisk

”Jeg finder åbne forhold mere end spændende,” indrømmer hun. Imidlertid har hun endnu ikke prøvet denne form for partnerskab.

7. Tal om det

Hun kan godt lide at tale med venner om sex, men er ofte nødt til at tage det første skridt i samtalen. Det er stadig et tabuemne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse