Amadeus Austrian Music Awards 2019: De nominerede er!

Billede: Conchita – Foto ©Markus Morianz

“Og Amadeus Austrian Music Award går til …” den vil blive uddelt igen den 25. april 2019, når der for 19. gang bliver uddelt den mest eftertragtede østrigske musikpris i Wien Volkstheater. Fans kan allerede nu stemme på deres favorit kunstnere.

Spændingen stiger, for hvem vinder en af de eftertragtede trofæer ved årets “Amadeus Austrian Music Award” den 25. april 2019? ORF viser den glamourøse uddeling af den østrigske musikpris, der sendes kl. 21:55 i ORF, en – vinderen af “Eurovision Song Contest” Conchita leder os i år gennem aftenen i Wien Volkstheater.

Afstemningen til Amadeus Austrian Music Awards 2019 er tilgængeligt på www.amadeusawards.at/voting Det er online afstemningen der beslutter hvem vinder Amadeus Prisen. Vinderne udvælges blandt de nominerede ved offentlig stemmeafgivelse og juryafstemning (50% af den offentlige stemme og 50% juryafstemning indgår i bedømmelsen).

Sådan blive der nomineret

Amadeus jury består af mere end 100 eksperter inden for musik og medieindustrien. De nominerede blev fastslået ved bedømmelsen af juryen og salget i 2018.

50% salgssucces fra det foregående år og 50% jury bedømmelse er inkluderet i den samlede placering. FM4 Award nominerede er valgt af Radio FM4. Nærmere oplysninger om nomineringsproceduren findes på www.amadeusawards.at

Dem der er interessante for os er de nominerede i schlager og volksmusik kategorien. Deet er nemlig: DIE JUNGEN ZILLERTALER, DIE EDLSEER, ANDREAS GABALIER, DIE MAYERIN og NOCKIS.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse