Alvorlige beskyldninger mod Schlager-kolleger!

I et interview fortæller Maite Kelly om schlagerindustrien og den store familie, der altid hjælper hinanden. Men hun afslører også, at det ikke altid er klogt at stole på alle – for folk vil gerne stjæle dine idéer! Undskyld mig?

Trist tilståelse

Når moren til tre børn taler om sit erhverv i podcasten “Aber bitte mit Schlager”, er hun virkelig i svime. For i branchen har hun ikke kun fundet mange kolleger, men også mange venner. “Det er det, tror jeg, som mange udenforstående ikke kan forstå: Schlager-familien er en autentisk og intim familie. Vi er som country-scenen i Amerika. Alle hjælper hinanden, og man er der virkelig for hinanden,” siger Maite Kelly, som for nylig afslørede, at hun ikke ønsker at stå på scenen for evigt.

Hun er altid glad, når kolleger ønsker hendes råd, som f.eks. Andrea Berg for nylig. Maite besøgte hende, fordi Andrea ønskede at “udveksle sine nye idéer med en god veninde”.

Og så siger Maite noget, der får en til at stå op og mærke efter: “Hun ved, at jeg aldrig ville stjæle en idé fra hende. Det er bare loven hos os – og det er ikke altid en selvfølge.”

Julian David, der er vært på podcasten og var medlem af bandet voXXclub fra 2012 til 2015, indskyder: “Desværre nej.” Det betyder, at det ikke altid er alle, der overholder denne aftale. Utroligt!

Maite Kelly: “Dette er helligt for mig”.

Maite gør det klart, at sådan noget aldrig ville være en mulighed for hende, og at hendes venner og kolleger altid kan stole 100 procent på hende: “Det er helligt for mig.”

Musikeren Kerstin Ott har også tidligere bedt om hendes mening – og Maite var glad for at hjælpe: “Det er rart at få en sms fra Kerstin Ott klokken fire om morgenen med ‘Maite, jeg har en ny sang, hvad synes du?’ Så vågner jeg op, lytter til den og siger: ‘Kerstin, det er genialt!'”

Maite Kelly, der ofte tænker tilbage på sin barndom, har formået at etablere sig – som sangerinde, sangskriver og børnebogsforfatter. Hendes kalender er fyldt – så meget desto bedre er det, at hun stadig har tid til venner og kolleger!

Det skal du læse