Allessa annoncerer afslutningen på sin karriere!

Så er det nok, og slut! Den østrigske schlagersangerinde Allessa har annonceret sit karrierestop. “Lüg nochmal”-sangerinden har nu afsløret i en podcast, hvorfor hun har taget denne drastiske beslutning … Allessa planlægger tilsyneladende at forfølge nye musikalske veje fra begyndelsen af 2025.

Allessas fans skal nu være meget stærke, for hun kommer til at ændre sig musikalsk. Selv om schlager kan være en succes, vil Allessa gå nye veje: “Det bliver mere rocket og meget med live-trommer og live-musik,” sagde Allessa i et interview på “Aber bitte mit Schlager”. Hun vil “tilbage til sit gamle jeg”.

Allessa: Ikke flere kompromiser!

Hendes producere havde rådet hende til at “være fornuftig og producere noget til masserne”, siger Allessa. Men hun var tydeligvis ikke rigtig tilfreds og vil ikke længere gå på kompromis. Det faktum, at hun kunne miste fans, stopper hende ikke: “Jeg tilpasser mig ikke længere mine fans, de skal tilpasse sig mig.” Kritikken vil ikke afholde hende fra at forfølge sin nye musikalske vej. Vi ønsker hende alt det bedste!

Kilde Schlager.de

Det skal du læse