Afskeden gør så ondt

Mens han bukker, falder hans stadig smukke manke ned over hans ansigt. Som et sidste tæppe skjuler håret, hvad der er nedenunder: en strøm af tårer. Sådan står Jürgen Drews (77) foran sit publikum. Der udbryder en uendelig klapsalve: Det var det!

Hans konen Ramona er hans engel

Det gør så ondt at tage afsked. Efter mere end 50 år på scenen trækker kult-sangeren sig tilbage og alle vil savne ham ligesom han savner sit tidligere liv. Hvor er det godt, at nogen venter på ham derhjemme i hans velfortjente pensionisttilværelse, og uden sin familie ville han være fortvivlet.

Hun har altid været den vigtigste person for ham, men i fremtiden vil hans kone Ramona (49) spille den afgørende rolle. “Ramona var og er min livline i mange ting. Hun har altid sørget for, at jeg ikke mister grebet.” Især da “kongen af Mallorca” blev diagnosticeret med polyneuropati, en grim nervesygdom, der hæmmer mobiliteten.

“Onkel Jürgen kommer tilbage på et tidspunkt”

“Førhen foregik mit liv i overhalingsbanen, og jeg skyndte mig fra aftale til aftale”, siger “onkel Jürgen”. “Nu nyder jeg endnu mere den tid derhjemme, som jeg kan tilbringe sammen med Ramona, Joelina og vores hunde.” Han har “grænseløs tillid” til sin kone. “Vores kærlighed er blevet meget stærkere gennem årene. Vi kan bare ikke undvære hinanden. Og det føles fantastisk.”

Og selv om det gør så ondt at sige farvel til scenen, går tingene videre. “Jeg føler ikke, at jeg er på et plejehjem. Det gør jeg aldrig, for jeg er i godt humør.” Og så dukker den gamle drilskhed op igen: “Jeg er og bliver konge af Mallorca. Onkel Jürgen kommer tilbage en dag!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse