Årets fester starter i begyndelsen af april med Florian Silbereisen

Kilde: Semmel.de

“Schlager ist geil” … især hvis det præsenteres som årets sandsynligvis største Schlagerparty. I mange år er Florian Silbereisen blevet udnævnt til Tysklands yngste showmaster. I mellemtiden er han kommet ind i kategorien “Entertainer” som en af de mest populære repræsentanter af tysk tv. Hans ARD tv-shows har også opnået status som superlativer og ikke kun på grund af publikum – showsne er absolutte seetalssluger.

Selv den unge generation har fundet vej til den tyske schlager eller har helt genopdaget den. Fordi dette er ikke på nogen måde en afsluttet genre, men er absolut trendy og hip. D. 13 januar præsenterede Silbereisen “Schlagerchampions -das Fest der Besten” fra Velodrom i Berlin. Og selvfølgelig var Schlager.de holdet på stedet ligesom vi (Tyskschlager.dk) var der. Aftenen i hovedstaden tilbød igen et show af superlativer. Chapeau! Det røde tæppe blev faktisk rullet ud her for kunstnerne i “Schlag auf Schlager”, som begejstrede os, overraskede os i 2017 og også inficerede os med den helt nye appetit til Schlager-genren.

Derudover blev datoen for den enorme tour i 2018 og selvfølgelig kunstnerens navne præsenteret i dette show. Så vi vil gerne invitere dig til årets partys og opfordre dig til at feste, deltage i og selvfølgelig at synge højt sammen. Nedtællingen for “Det største kor i verden” er i gang, for den 3. april 2018 vil den største Schlager Fest starte.

Også i år tager Florian Silbereisen på sin musikalske rejse gennem Schlager Arenaen i Tyskland. For anden gang er hans to musikalske KLUBBB3 kolleger fra Belgien og Holland også med.

Florian Silbereisen præsentere

Med Christoff og Jan Smit forbinder Silbereisen et langvarigt venskab, som for nylig blev forseglet med en fælles tatovering. I 2016 startede Schlagerbanden med deres første album, og for få dage siden udgav de tre musikalske eventyrprinser allerede deres tredje album. KLUBBB3 erobre hitlisterne og især fans af deres musik.

Fra april vil de tre helt sikkert erobre scenerne i haller og arenaer, efter deres nuværende motto og titlen på deres nye album „Wir werden immer mehr“. Selvfølgelig bliver schlager fansene mere og mere begejstret fordi “vi er alle schlager” – hvad mere …?!

Britten Ross Antony er for nylig faldet til den tyske schlager og viser dette med en flot lidenskab, der er uovertruffen og helt smitsom. “Aber bitte mit Schlager” – dette er ikke kun hans motto, men også titlen på hans cd. Selvom Antony stadig er “meget britisk”, puster han alligevel nyt liv i den ikoniske tyske Schlager med sin livlige og friske sceneunderholdning.

Das große Schlagerfest – Die Party des Jahres

Også Jürgen Drews præger – bogstaveligt som en veteran – den tyske Schlager-verden. Og er – som før – musikalsk en absolut garanti, fordi det han tackler bliver et hit. Allerede i en alder af 15 blev det tydeligt, at Jürgen Drews skulle blive musiker. På det tidspunkt blev han udnævnt til den bedste banjo-spiller i Schleswig-Holstein. For det første spillede han i flere studenter bands og i gruppen “The Others”, indtil han fik lov til at komme ind som sanger på “Les Humphries Singers”. Efterfølgende startede Jürgen Drews en solokarriere. Med sangen “Ein Bett im Kornfeld” fik han sit store gennembrud i 1976. I årtier har Drews, Thomas Gottschalk 1999 som “König von Mallorca” (redaktørens note: på Mallorca bor han sammen med sin familie) så at sige “forandret” – Schlager-landskabet og stormer  hitlisterne.

Og selv den nykronede “Newcomer des Jahres 2017” Ben Zucker er med i “großen Schlagerfest 2018”. Det forløbne år var så at sige hans år, for siden da har Zucker virkelig rystet schlager scenen.

Internationalt vellykket og velkendt overalt, er også medlemmerne af Dancefloor Destruction Crew – kort sagt også kaldet DDC.

Pause danserne har allerede vundet mange verdensmesterskab titler og vil også vise hvor ung, sexet og spektakulært schlager dans er i dag.

Schlager.de og Tyskschlager.dk ser allerede frem til denne ekstraordinære tour og vil sikkert være der den 5. april i Arena Trier, når Silbereisen og hans musikalske besætning antænder deres strålende musikalske fyrværkeri.

Tour datoer og billetter

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse