G-5QDCNJ38KX

Sensation! Kommer der snart et comeback med Flipperne?

Flipperen Olaf er henrykt: Nu får han at vide, at de britiske popikoner »Pet Shop Boys« (»West End Girls«) virkelig er vilde med ham … Og han overvejer et comeback!

De er helt vilde med schlager: Popverdenens stjerner »Pet Shop Boys« har endda dedikeret en sang til tyske sange på deres nye album »Nonetheless«: »The Schlager Hit Parade«. I sangen synger de om »glühwein, pølser og sauerkraut« og hylder schlagerens »muntre musik«.

I et interview med »Der Spiegel« afslører Neil Tennant (69) og Chris Lowe (64) endda, at de er fans af det legendariske popband »Die Flippers« (»Die rote Sonne von Barbados«, »Wir sagen Danke schön«).

Olaf der Flipper inviterer Pet Shop Boys

Tennant forklarer: »Schlager har en lang tradition. Jeg kan godt lide denne form for tysk pop, som vi aldrig hører her. Det gør mig stadig ked af det, at jeg aldrig nåede at komme til en Flippers-koncert, før de gik i opløsning.«

Pet Shop Boys ved åbenbart ikke, at den tidligere Flippers-sanger Olaf Malolepski (78) fortsatte efter bruddet i 2011 og i årevis har turneret med stor succes som »Olaf der Flipper« med nye og gamle hits.

Olaf siger til avisen »Bild«: »Jeg er også fan af Pet Shop Boys og kender alle deres hits. Det ville glæde mig, hvis Neil og Chris kom til en af mine koncerter. De er selvfølgelig mine æresgæster.« Eller endnu bedre: »Måske vil drengene endda optræde sammen med mig en dag, og så er vi tre Flippers igen,« håber Olaf.

Pet Shop Boys har haft en lejlighed i Vestberlin i lang tid og kom i kontakt med popsange på en nærliggende bøssebar. Neil Tennant forklarer på ZDF: »De spillede 70›er- og 80‹er-pop og schlagerhits der. Det fascinerede os i hvert fald. Og på en eller anden måde laver vi også hits!«

Kilde: Schlager.de