Hvorfor de virkelig gik fra hinanden

De blev betragtet som et drømmepar: Marina Marx og Karsten Walter, men så gik de uventet fra hinanden. Marina Marx har nu talt om det for første gang.
Marina Marx (33) og Karsten Walter (31) – de var ikke kun et team i privatlivet, men optrådte også sammen musikalsk. Men i oktober 2023 annoncerede de overraskende deres separation. Allerede dengang udtalte Karsten Walter sig om årsagerne til, at deres kærlighedsaffære sluttede. Nu, næsten et år senere, taler Marx også om sit syn på tingene.

De havde en »venskab plus«-aftale …

Karsten Walter forklarede dengang i et Instagram-opslag, at det primært var afstanden mellem dem, der spillede en rolle. »Det er så utroligt vigtigt at tilbringe tid sammen, men vi har simpelthen ikke kunnet finde ud af det i de seneste uger og måneder på grund af vores job og de mange kilometer mellem os.« Denne afstand havde belastet deres forhold.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @karstenwalterofficial

Nu deler Marina Marx også sit perspektiv – og det ser anderledes ud. Marx i podcasten »Schlagerradio«: »Karsten flyttede til Köln, og jeg havde også tænkt på at flytte til Köln. Men i sidste ende gled tingene bare lidt fra hinanden.« Hun beskrev, hvordan deres forhold langsomt havde udviklet sig i forskellige retninger…

Hun var allerede forelsket igen om vinteren

På trods af bruddet understreger Marina Marx, at hun og Walter stadig er nære venner. »Vi er stadig nogle af de bedste venner, man kan være. Og det er vidunderligt, vidunderligt.« Marina Marx afslørede også i podcasten, at hun allerede havde fundet en ny kærlighed i vinteren efter bruddet.

Karsten Walter adresserede endda forholdet i sin sang »Eisblaue Augen«, som blev udgivet i april 2024. Det begyndte med et venskab plus en aftale … Linjerne: »Alt er nemt med os. For vi gør det kun om natten. Når det er lyst, er vi venner. Det var det, vi troede.« Interessant: Der er stadig sengebilleder af dem sammen på Instagram. Man kan spekulere …

Kilde: Schlager.de