Nominerede stjerner og publikumafstemning

Forberedelserne til Tysklands største publikumspris er i fuld gang. Den 13. september kl. 20.15 vil Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde sammen med Brisants kendisekspert Susanne Klehn præsentere de nominerede til »Goldene Henne 2024« på MDR. Et tilbageblik på tidligere galla-højdepunkter lover glamour og musikalske lækkerier.

Hvem er de nominerede?

Listen over de nominerede som er interessante for os, i den tyske underholdningsindustri:

Underholdning

Inka Bause
Esther Sedlaczek
Steffen Henssler
Horst Lichter
Ina Müller

Musik

Wincent Weiss
Ramon Roselly
Ben Zucker
Leony
Max Giesinger

Hvordan kan du stemme?

Afstemningen er startet til midnat i dag kl. 0:00 og slutter den 25. september kl. 23:59. Du har altså to uger til at afgive din stemme i kategorierne underholdning, film og tv, musik og sport. Du kan stemme online her: Publikumafstemning – Der er 4 kategorier og man klikker blot på den man ønsker og så skiftes der automatisk indhold til næste kategori.

Hvor og hvornår finder prisuddelingen sted?

30-års jubilæumsgallaen for »Goldene Henne« finder sted den 15. november 2024 i HALLE:EINS på Leipziger Messe. Billetterne er allerede tilgængelige på forhånd. Hvis du ikke kan være der live, kan du se prisoverrækkelsen live på MDR-tv fra kl. 20.15. Aftenens værter er ingen ringere end Florian Silbereisen og Barbara Schöneberger – en duo, der lover underholdning på højeste niveau.

I årenes løb har »Goldene Henne« etableret sig som en fast bestanddel af det tyske medielandskab. Med sin blanding af etablerede stjerner og nytilkomne byder den på et spændende tværsnit af den aktuelle underholdningsscene. Det er stadig uvist, hvem der tager det eftertragtede trofæ med hjem i år.

Kilde: Schlagerfieber.de