Florian Silbereisen er vært ved “die Goldene Henne”

Den 7. oktober 2022 uddeles “Die Goldene Henne” igen i Leipzig. Florian Silbereisen har allerede vundet tre priser der, men der bliver ikke en fjerde pris til ham i år! Det er der en helt specifik årsag til – han overtager værtskabet!

Det kommer som en overraskelse. Som ARD officielt meddelte, vil Florian Silbereisen lede os gennem showet i år og vil derfor stå på scenen som vært. Han erstatter Kai Pflaume. Efter Feste-showene, “Traumschiff” og chefstillingen ved ” DSDS “, er han nu også vært for en meget stor galla. Da man kun kan ønske tillykke! Der vil være gensyn med nogle Schlager-kolleger på stedet…

Andreas Gabalier vs Santiano

Roland Kaiser kunne krone sit jubilæumsår med en gylden høne. Topstjernen er nomineret i kategorien “Underholdning”. I afsnittet “Musik” er der en duel mellem Santiano og Andreas Gabalier. Volks-rock’n’rolleren og det nordtyske band må også gøre sig gældende over for Peter Maffay og Michael Patrick Kelly samt sangeren Leony. Det her bliver spændende! Fra i dag kan du allerede stemme online på din favorit af de udvalgte.

Kilde: Schlager.de

Til afstemning. Die Golden Henne 2022(bemærk at man skal vælge en fra hver kategori, før der skiftes til næste)

Det skal du læse