Helene Fischer: Pikant henvisning til hendes kæreste ved tv-comeback

Efter at Helene Fischer annoncerede en pause, var der længe stille om den succesrige schlagersangerinde. Hun blev ikke set på tv i hele 2020. Men endelig var ventetiden forbi: Fredag ​​aften kunne fans endelig se deres Helene igen i et overraskende tv-comeback.

Årsagen til dette var tildelingen af ​​”Der Goldenen Henne” i Leipzig. Her sejrede “Helene Fischer Show” i kategorien “Underholdning” mod Joko og Klaas og det populære show “The Masked Singer”.

Helene går ind på scenen

Efter at præsident Kai Pflaume annoncerede Golden Henne-prisen for Helene Fischer, trådte den 36-årige faktisk op på scenen i en rød kjole med en høj slids. Helene udtrykte sin tak til hele sit hold og kommenterede coronapandemien

”Det er en første gang for mig under sådanne omstændigheder. Det er en dejlig følelse, men der er også en smule forvirring. Du ved det ikke sådan. Vi er bestemt alle sammen glade, hvis vi på et eller andet tidspunkt kan stå foran et publikum igen” sagde Helene.

Kai Pflaume fabler om Helene

Derefter talte præsentant Kai Pflaume begejstrede om den 36-årige og hendes “Helene Fischer Show: “Du har 80 millioner fans i Tyskland, jeg er en af ​​dem … Du har så mange opgaver, du synger, du danser, du modererer, og du er altid så tæt på publikum.”

Men ikke kun det. Da Kai Pflaume og Helene Fischer “allerede kender hinanden lidt”, kom moderatoren for at tale om personlige detaljer, nemlig emnet kærlighed:

“Jeg ved også, at foruden al professionalisme er familie meget vigtig for dig … Du er en person, der kan lide harmoni og mennesker omkring dig, som du kan lide, og som du har et godt forhold til …

Moderatoren laver en pikant hentydning

‘Helene Fischer Show’ bragte andet til dig: Den store kærlighed! Sådan kan det gå. Du ved aldrig, hvor du vil møde dem.” Det var en dygtig henvisning til Helene Fischers ven Thomas Seitel. Han er akrobat og optrådte i Helene Fischers shows, inklusive juleforestillingen.

Helene Fischer lo højt, men reagerede ikke på dette. Om den Helene virkelig fandt denne hentydning så sjov, kunne man tvivle på. Fordi en af ​​gæsterne på “Der Goldenen Henne” den dag var hendes tidligere kæreste Florian Silbereisen.

Helene skiltes fra Florian for to år siden

I december 2018 meddelte Helene adskillelsen til Florian. Og hun talte også om en ny mand ved hendes side. Helene og Florian er venner og har aldrig talt dårligt om hinanden.

Imidlertid forårsagede hentydningen fra Kai Pflaume og det faktum, at Helene og Thomas Seitel mødtes, da hun stadig var sammen med Florian, sandsynligvis et vist ubehag.

Thomas Seitel havde gjort det klart i et interview på det tidspunkt, at han ikke var årsagen til separationen. Men erklæringen fra Kai Pflaume ryster i det mindste denne erklæring lidt.

Florian forlod salen

Og så var der en overraskelse:

Kameraet stillede skarpt til Silbereisens sæde, men stolen, som Florian Silbereisen sad på, var pludselig tom.

Florian forlod tilsyneladende salen på et eller andet tidspunkt. Først senere blev den han set tilbage til sit sæde. På dette tidspunkt var Helene Fischer imidlertid længe væk.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse