Schlagersensation: nye stjerner ved »STARnacht aus der Wachau« 2024

Schlagerfans, hold godt fast! »STARnacht aus der Wachau« 2024 tegner til at blive en MEGA-EVENT! Den 20. og 21. september vil Rossatzbach i Wachau blive forvandlet til et schlager-paradis uden lige!

“Schick Sisters” vil sammen med det legendariske “Opus Band” bringe et frisk pust til Wachau! Denne kombination lover virkelig at varme os op med den nye pragt af OPUS-hits. Vi kan næsten ikke vente med at høre »Live Is Life« i denne version!

Kendte ansigter og nye stjerner ved »STARnacht aus der Wachau«

Olaf Berger, helten i det tyske schlagerunivers, står på scenen med sin nye single »Wunden gibt es immer wieder«. Med næsten 40 års erfaring i bagagen er der lagt op til en godbid!

Anna-Carina Woitschack har også fået adgang til Wachau-scenen. Hun har netop stormet hitlisterne med »Meine Zeit«. Måske vil hun overraske os med en live-premiere? »Blandingen gør det særligt spændende i år,« afslører en insider. »Fra kultbands til hitlister – der er noget for enhver smag her!«

Stjerneopstilling når den er bedst

Men det er ikke alt! Andrea Berg, Andreas Gabalier og “Söhne Mannheims” vil også rocke scenen. Og med Barbara Schöneberger og Hans Sigl som værter er der garanti for ren underholdning! Hvad vil Patrizio Buanne og Aura Dione bringe os internationalt? Vi er allerede meget nysgerrige!

Venner af god schlagermusik, sæt kryds i kalenderen den 21. september! »STARnacht aus der Wachau« bliver sendt live på ORF, SWR og MDR. Hvem ved, måske oplever vi hit-øjeblikket i år 2024!

En ting er sikkert: Wachau vil ryste! Vi kan næsten ikke vente med at fejre det og synge sammen med jer. Skål for en uforglemmelig »STARnacht aus der Wachau« 2024!

Kilde: Schlagerfieber.de