„Starnacht aus der Wachau 2022” – gennemgang!

I Lørdags den 17. september viste MDR og ORF 2 “Starnacht aus der Wachau 2022”. Efter premieren ved Wörthersee-søen i juli var det anden gang, at moderatorduoen Barbara Schöneberger og Hans Sigl var på besøg. Denne open air fejrede sit 10-års jubilæum, og ved denne lejlighed var gæstelisten virkelig noget at se på.

Tusindvis af fans fejrede stjerner som Andreas Gabalier, Roland Kaiser eller DJ Ötzi foran en stemningsfuld kulisse i Rossatzbach. “Starnacht aus der Wachau 2022” blev også godt modtaget af seerne foran tv’et. På de sociale medier var der dog kritik af Barbara Schöneberger, som med sin måde at være musikfans på deler musikfans.

Store præstationer af stjernerne og grim kritik af Barbara Schöneberger

Kunstnere som Andreas Gabalier, Roland Kaiser, Melissa Naschenweng og The BossHoss skabte en unik atmosfære ved “Starnacht aus der Wachau 2022” lørdag aften. Denne række af arrangementer formår altid at lokke store stjerner fra de mest forskellige musikgenrer til en scene, selv om tysk schlager er den dominerende genre.

Efter to års pause og til 10 års jubilæum begejstrede Open Air publikum foran scenen og tv’et. Kommentarerne på de sociale medier er næsten alle positive. Barbara Schöneberger må dog tage hård kritik til sig. For anden gang efter “Starnacht am Wörthersee” var den München-fødte skuespillerinde vært sammen med Hans Sigl. Med sin humoristiske og skingre måde at være på, bliver hun dog ikke modtaget godt af alle. Det minder om Andrea Kiewel i ZDF’s tv-have.

Enten elsker man hendes højlydte og skingre måde at være på, eller også hader man det. Mange seere var meget kritiske over for Barbara Schönebergers optræden ved “Starnacht aus der Wachau”. Her er et par eksempler:

Det ville være et fantastisk show, hvis den irriterende Schöneberger ikke var der.

Denne kvinde kan kun være irriterende. Showet kunne have været så godt.

Vi så ikke engang dette show på grund af Schöneberger. Denne kvinde passer bare ikke. Hun er bare skinger, kunstig og simpelthen forfærdelig. Jeg tror, ​​tyskerne er glade for, at denne person er i gang med galskab på østrigsk tv. En frygtelig kvinde! Medlidenhed!

Men vi fandt bestemt den musikalske mangfoldighed på “Starnacht aus der Wachau” godt blandet. Det vil vi også gerne se til feste med Florian Silbereisen.

“Starnacht aus der Wachau 2022” på MDR og ORF 2 – bedømmelserne

Musikalske topnumre og en drømmeagtig ramme – denne kombination fortjente faktisk en plads i det tyske hovedprogram. Faktisk blev stjerneaftenerne i årevis medproduceret af ZDF. I Tyskland er MDR nu med og kan se frem til gode seertal. Mindst 297.000 mennesker så den sidste udgave fra Wörthersee. På ORF 2 var det næsten en halv million. Også denne gang havde Starnacht gode seertal. På MDR så 280.000 Schlager-fans med.

Openair-sæsonen med stjerneaftener i Østrig er foreløbig forbi. Men det fortsætter naturligvis i 2023. Følgende datoer er allerede fastsat:

  • 02./03. Juni „Starnacht am Neusiedler See”
  • 07./08. Juli „Starnacht am Wörthersee”

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse