Linda Fäh: Klare ord om Florian Silbereisen!

Billede: Linda Faeh Web

Tilbage i 2009 blev Linda Fäh udråbt til “Miss Switzerland”. Hun kan synge, danse, ser godt ud og siden 2016 har hun været gift med sin store kærlighed Marco. Fra marts begynder hun med Florian Silbereisen på “Das grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres”.

Rygtefabrikken er igang igen i Tyskland. For foregår der noget imellem Florian og Linda? De to forstår hinanden ganske godt. Nu har hun klart givet udtryk for sin mening om rygterne.

Blond, flot krop, charmerende smil – nej, vi taler her for engangs skyld ikke om Helene Fischer, men af Linda Fäh. Den smukke schweizer er i øjeblikket med på touren “Das grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres” sammen med Florian Silbereisen og BILD skriver at der er noget stort mellem de to.

Under den fælles præstation hjælper Flori sin scene partner Linda ud af en kjole. Han gjorde det tidligere med sin ex-kæreste Helene. Men er det en indikation på, at der sker noget mellem de to schlagerstjerner?

Nu talte Linda for nylig med det schweiziske “Blick” om rygterne. Hun var forbavset over, hvor meget der blev skrevet. Men hun tager det med et smil og det gør også hendes mand.

Så hun gjorde det klart: “For mig er der kun Marco privat.” Klare besked til Florian! Og hvad siger han? I BILD lægger han vægt på: “Nu er jeg single og slet ikke ude og søge.”

Hermed er rygtet manet i jorden en gang for alle! Florian Silbereisen og Linda Fäh er ikke et par! Og vi glæder os til “Das grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres” tour med de to og mange andre gode gæster!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse