7 private hemmeligheder

For Maite Kelly stod det klart i en ung alder, hvor hun ville hen i livet: til den store scene. I en alder af kun 11 år skrev Maite sin første sang, “All I Say”, og i dag skriver hun stadig – sange og børnebøger. Desuden kan Maite danse, hvilket hun beviste med sin “Let’s Dance”-sejr i 2011. Hun er simpelthen et ægte allround-talent, og du kan læse hendes private hemmeligheder her.

1.  Absolut yndlingsspise

Der er én fødevare, som Maite ikke kan modstå: “Smør på brød er uovertruffen. Man kan ikke få smørrebrød uden det,” griner hun.

2. Vise tilståelse

Maite plejede at kæmpe med sceneskræk: “Det var så slemt, at jeg nogle gange sagde til min chef: ‘Lænk mig fast, ellers løber jeg væk!'” I dag omdanner hun sin frygt til adrenalin.

3. Usminket sandhed

Når det kommer til dating, stoler sangerinden mere på sin personlighed end på sin berømmelse: “Jeg har aldrig været sammen med en mand, der mødte mig som Maite Kelly.” Et andet ritual: Hun indgår aldrig et forhold uden at manden har set hende helt uden make-up.

4. Hemmelig ung kærlighed

Hendes første forelskelse var en verdensstjerne: Leonardo DiCaprio. “Jeg har aldrig været forelsket før, og så, bang, da jeg var 18 år gammel, så jeg denne film og var i ‘Titanic’-feber.” Tre gange så hun den.

5. Kreative drømme

Hun får ofte ideer i søvne. For at skrive dem ned, så snart hun vågner, har Maite to notesbøger på sit sengebord – en til sange og en til børnebøger.

6. Varme bade

… altid er der for sangerinden, når hun er i dårligt humør. “Thomas Aquinas sagde, at et varmt bad med æteriske olier gør underværker,” afslører hun.

7. Kunstigt hår

Maites blonde hår ser altid så fyldigt og glansfuldt ud – det er bare perfekt. Men det er ikke helt ægte: “Det bliver sat sammen før showet. Jeg har tusind hårbøjler,” indrømmer hun ærligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse