7 “hemmelige” ønsker

Helene Fischer, 38 år, disciplineret, kontrolleret, ret fornuftig – Ja, nogle gange får man en fornemmelse af, at Helene Fischer er en perfekt person uden særheder og fejl og mangler. Men hun har selvfølgelig også en anden side. Hvad nyder hun privat? Hvad brænder hun for? “Jeg vil ikke afsløre alt,” siger Helene med et smil, og alligevel er der nu nogle få overraskende afsløringer. Her er Helene Fischers syv “hemmelige” ønsker:

1 Hygge på kroppen

Hun går i de flotteste scenetøj – men privat er hendes hjerte til behagelige ting. “I joggingbukser på sofaen”, det er, hvad Helene har brug for nogle gange.

2 Ikke kun schlager

Hun er kendt for sin schlager, men hvad elsker hun i sit privatliv? “Hvis der er én genre, der tiltaler mig, er det countrymusik!” F.eks. af Kiefer Sutherland.

3 Rejselyst

Helene føler sig meget hjemme ved Ammersee, og alligevel længes hun nogle gange efter at komme ud i den store, vide verden. Hun synes, at USA er fantastisk. “Et smukt land med mange søde mennesker,” siger Helene. Australien og New Zealand tiltaler hende også.

4 God mad på tallerken

Det er ikke altid salat og grøntsager, Helene elsker god hjemmelavet mad. “Jeg er en rigtig kender i den henseende,” griner hun. Hvad er det, hun har lyst til? “En wienerschnitzel er et must,” afslørede hun engang.

5 Popstjerne som ven

Et venskab med en stjerne som Robbie Williams (48) – hvem ville ikke længes efter det? Helene har klaret det. Hun har allerede besøgt ham i London, og han er begejstret for hende!

6 Øjeblikke af stilhed

Du tror måske, at hun altid kan lide det højt, men: “Faktisk længes jeg ofte efter det øjeblik, hvor der bare bliver stille omkring mig.”

7 En iskold forfriskning

Nogle gange kan det være en alkoholisk kold drik! Sangerinden elsker at “(…) også at drikke en Weißbier (hvedeøl)!”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse