12 Punkter fra Nicole

 

Kilde: Telamo.de

Billederne er uforglemmelige, hendes stemme er ligedan: Nicole med hendes hvide guitar, som hun i 1982 sang sig ind i hjerterne i Europa med “Ein bisschen Frieden” og vandt Eurovision Song Contest. Nu beviser Nicole at ESC er noget særligt og offentliggøre en ganske særlig hyldest til nogle af vindersangene og internationale kunstner. Albummet “12 Punkte!” udkom´den 14.4.2017 fra Telamo.

Der er gået 35 år siden hendes egen sejr i ESC – Grund nok til at Nicole, hendes 12 helt personlige yndlings sangtitler kommer på tysk. Det har været som et teaterstykke at arbejde med det nye album, siger Nicole. De 12 sange til “12 Punkte!” er fra 12 store kunstner. Nicoles egen sangtitel er en nyindspilning. Under produktionen blev alle sejl brugt, og det kan høres på albummet, og det gør det til noget særligt.

En sang som er uløseligt forbundet med hendes eget liv, har Nicole valgt “Geh diesen Weg mit mir (Fly on the wings of love)”. En titel, som for hende er magisk musik. Tilbage i 2000 vandt brødrene Olsen Grand prix sejren for Danmark, og siden været forbundet med et værdifuldt venskab. Jeg tænker stadig på den aften i Stockholm, hvor de to gik på scenen og spillede “Fly on the wings” – den gik ind hos alle, jeg kunne mærke kraften og jeg var sikker: Sangen ville vinde!”. På albummet vil man udover solo fortolkningen af sangerinden også finde bonus duet version med sangerinden og Brødre Olsen.

Også Peter Urban – Der siden 1997 har kommenteret udsendelsen Eurovision Song Contest på Tysk TV – er fascineret over albummet: “Nicoles stemme skinner stærkt og overbevisende som altid, men nu med en modenhed og 37 års sceneerfaring. Hendes egen sangtitel fra 1982 har hun indspillet på ny, den er rørende som før, men alligevel frisk og moderne. Nicoles album er en kærlighedserklæring til konkurrencen, som forener Europa på en lørdag i Maj. En kærlighedserklæring, der samtidig betyder en velkommen tilbage, Nicole og 12 Punkte”.

I Standard Album “12 Punkte!” tager hun os på en tidsrejse af de bedste 12 ESC vindere. 12 tyske nyfortolkninger af Nicole, klangfulde titler, som ikke behøver en forklaring og kan stå alene: “Waterloo”, “Halt mich fest (Hold me now)”, “Hallelujah”, “Mercie Cherie”, “Küsse von Dir (Save your kisses)”, “Was ist schon ein Jahr (What‘s another year)”, “Ding-a-Dong”, “Dann kamst Du (Après toi)”, “Tausend Tränen (Only teardrops)”, “Euphoria”… En anden duet er et livfuldt nummer vækket til live, af en stor entertainer som har været med Nicole i studiet: Hape Kerkeling. Med “Extreme (Insieme)”.

Fanboxen indeholder Premium Edition som også indeholder en Track-by-Track ligesom en bonus title af Nicoles version af “Waterloo” på engelsk.

Det er uden tvivl en stykke af ESC historie som Nicole her udgiver. ” 12 Punkte” er for Nicole noget personligt. Et must for alle Schlager Fans!

Numre på ablummet:

1. Waterloo
2. Halt mich fest (Hold me now)
3. Geh diesen Weg mit mir (Fly on the wings of love)
4. Hallelujah
5. Merci Cherie
6. Extreme – Insieme
7. Küsse von Dir (Save your kisses)
8. Was ist schon ein Jahr (What’s another year)
9. Ding-a-Dong
10. Dann kamst Du (Après toi)
11. Tausend Tränen (Only teardrops)
12. Euphiroa
13. Ein bisschen Frieden
14. Waterloo (engl. Version) (nur Fanbox Premium Edition)
15. Fly on the wings of love (Duett mit den Olsen Brothers)
16. Insieme (Duett mit Hape Kerkeling)
17. Track-by-Track (nur Fanbox Premium Edition )

Albummet kan købes her: Nicole 12 punkte

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Det skal du læse