“ZDF-History” om Udo Jürgens

I mere end 50 år har Udo Jürgens stået på scenen og underholdt. På søndag d. 17 sep 2017 bringer ZDF en historie – “ZDF-History: Udo Jürgens – Ein Leben für die
Musik” hvor man kigger tilbage på hans karriere.

Kilde: obs/ZDF/imago/VIADATA

Dette meget private filmportræt bliver ledsaget af interviews, herunder hans bror, maler og fotograf Manfred Bockelmann, hans ældste søn John Jürgens og hans første stor kærlighed, teatralske skuespiller Brigitta Köhler.

Udo Jürgens voksede op i en østrigske provins. Han ønskede at komme ud i verden, på den store scene. Et mål som han kompromisløst har fulgt – selvom hans private formue for det på det tidspunkt ikke var stor – “For ham var musikken altid nummer én,” husker sønnen John Jürgens.

I 60’erne var den nybagte far sjældent hjemme. Han tilbragte to måneder om året med sin familie. Grand Prix sejren i 1966 med “Merci Chérie” blev et kæmpe hit og jager efter et nyt hit. Priserne af hans musikkarriere er unik: 5 Bambier og mere end 100 millioner solgte plader. Den yngste bror til Udo fortæller hvordan tiden var i rampelyset samt den sidste tid af Udo´s liv.

Se med på ZDF, 17.09.2017, fra kl 23:25 – 00:10

Kilde: ZDF.de

Det skal du læse