Udo Jürgens hunger efter kærlighed: Han sagde “Merci, Chérie …” til over 2000 kvinder.

“Merci, Merci. Merci for timerne, chérie, chérie. Chérie, vores kærlighed var smuk. Så smuk. Merci, chérie …” Udo Jürgens levede også sit verdenshit. Med fuld lidenskab. Manden med den store kærlighedshunger døde for otte år siden. Jürgens hævdede at have elsket over 2000 kvinder. I en bog afslørede Jürgens, hvorfor han følte denne umættelige sult efter unge kvinder …

Han kunne bare ikke være tro mod sine koner. Dette er ikke en åbenbaring, det er sandheden, som Udo Jürgens allerede havde talt åbent om gennem hele sit liv. Musikeren var gift to gange, fra 1964 til 1989 med Panja Jürgens og derefter med Corinna Reinhold (1999-2006). Han har fire børn (Jenny Jürgens, Gloria Burda, John Jürgens, Sonja Jürgens). Han siges at have været en kærlig far, som datteren Jenny mindes i et interview.

Og han siges at have elsket mere end 2000 kvinder. Sådan står der i bogen “Ich Udo” (Jeg Udo), som gengiver samtaler mellem forfatteren Christian Simon og Udo Jürgens gennem årene. Han lagde ikke skjul på sine udsvævende kærlighedsnætter: “Hvis man ser mig gå med en pige, siger de straks: ‘Nu gør han det igen med en anden pige’. Og så siger jeg helt klart: ‘Ja, det er rigtigt, jeg gør det’.”

Jeg kunne få, hvad jeg ville have. Og jeg ville have det.

Udo Jürgens

Han blev begæret af utallige groupier. Han kunne simpelthen ikke sige nej. Udo Jürgens: “Pigerne kom farende imod mig, og jeg kunne få, hvad jeg ville have. Og jeg ville have det! Ingen magt i verden kunne have stoppet mig. Jeg ville høste disse frugter, som stod der på min vej.”

Udo Jürgens: Kærligheden gjorde ham udødelig

Udo Jürgens mente også, at han kendte årsagen til sin umættelighed: “Jeg havde virkelig meget stærke komplekser i min ungdom. Udløsningen af indestængte komplekser førte til en eksplosion i seksuel frihed, men for mig kom den meget, meget sent. Det var først, da jeg var 20, at jeg elskede fysisk med en pige for første gang.” Da Udo Jürgens sang sin “17 Jahr‘, blondes Haar, so stand sie vor mir.”, lyder det i dag, som om Udo Jürgens tænkte tilbage. Om al den kærlighed, han havde at give. Og vidste, hvordan han skulle tage imod den. Kærlighed gør dig udødelig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse