ZDF-Fernsehgarten 2022 starter med et stort brag!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

På søndag den 8. maj klokken 11:50 er tiden endelig kommet: ZDF Fernsehgarten starter sin nye sæson. I 2022 vil Andrea Kiewel naturligvis igen være værtinde for liveshowene på Lerchenberg i Mainz. I alt 20 shows venter der os i år. Til en mega kick-off fest har arrangørerne sammensat et flot program med masser af aktiviteter og store stjerner. Her afslører vi, hvad der venter dig live i ZDF på søndag i TV-haven.

Selv i turbulente tider kan du stole på ZDF’s Fernsehgarten. Hvert år fra maj, underholder Andrea Kiewel os med sine liveshows fra Lerchenberg i Mainz. Selv de sidste to pandemiske somre kunne ikke stoppe denne tradition. Imidlertid fik markant færre eller ingen seere adgang til transmissionsstedet. Det vil heldigvis ændre sig her i 2022. Den nuværende situation giver håb for masser af tilskuere i Fernsehgarten igen.

Vi får et første indtryk af det den 8. maj. kl. 11.50. Så inviterer “Kiwi” til mega kick-off fest i Fernsehgarten 2022. Da mors dag også fejres på denne dag, kan vi håbe på masser af sjov, musik og action samt mange følelsesladede øjeblikke. ZDF har lanceret en særlig opfordring til disse sjælfulde kampagner.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ZDF-Fernsehgarten (@fernsehgarten)

Gæsterne og emnerne i ZDF Fernsehgarten på Mors Dag 2022

Enhver, der kender Andrea Kiewel, ved, at hun virkelig ønsker at starte sæsonen af ​​ZDF Fernsehgarten i 2022. På trods af at hun har været værte for dette underholdningsshow i over 20 år, viser der ingen tegn på slid på “Kiwi”. Tv-haven passer bare perfekt til hendes åbne og til tider lidt frække natur. annoncerer en “mega kick-off fest”. Da det også er mors dag, bliver de stille stunder heller ikke forsømt. Gæstelisten er bestemt noget at være stolt af og især fans af den tyske Schlager kan se frem til store stjerner. Inkluderet er blandt andet: Michelle, Maite Kelly, Luca Hänni, Glasperlenspiel m.fl.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse